KotiPuhdistusvinkitNäin valkaiset hampaasi banaaninkuorilla.Toista vain tätä

Näin valkaiset hampaasi banaaninkuorilla.Toista vain tätä

Nykymaailmassa valkoisesta hymystä on tulossa monien ihmisten tavoite numero 1.Se on osoitus siitä, että terveydessämme ei ole mitään vikaa.Mutta miten voimme saavuttaa tämän vaikutuksen? Onko olemassa vaihtoehtoa kalliille hammashoitopalveluille? On täysin mahdollista, että vain yksi tuote riittää.Mutta ensin asiat ensin.

Whiter Smile

Elokuvissa lumivalkoinen hymy on ollut jo pitkään normi.Ja sitä on ehkä turha ihmetellä.Kuinka loppujen lopuksi maailmanluokan tähti voi esiintyä otoksessa hymyillen ja keltaisilla hampailla? Käsittämätöntä.Tällaisissa tapauksissa on kuitenkin tärkeää pohtia, millaisia summia näyttelijät ovat valmiita käyttämään kauneutensa vuoksi. Jaamme kanssasi yhden meikkilookin, jonka voi tehdä helposti kotona.

Se liittyy, kuten on helppo arvata, banaaneihin.Tarkemmin sanottuna niiden kuoriin.Syy tähän salakavaluuteen on se, että nämä hedelmät sisältävät uskomattoman määrän ravintoaineita, vitamiineja ja hivenaineita.Niinpä yksi hedelmä sisältää magnesiumia, natriumia, sinkkiä, kalsiumia, kaliumia, fluoria, kuparia, rautaa, mangaania, seleeniä, A-, B-, C-, D-, E- ja K-vitamiineja.Kaikkien näiden aineiden ansiosta banaanit eivät ainoastaan auta suojaamaan hammaskiillettä, vaan niillä on myös valkaisevia ominaisuuksia
Mielenkiintoista on, että asiantuntijat ovat hieman eri mieltä tästä asiasta. Niinpä jotkut hammaslääkärit vahvistavat, että voit saada lumivalkoisen hymyn käyttämällä banaanin kuoria.Toiset taas uskovat, että tämä kärpäspaperi ei toimi.Yhdestä asiasta he ovat kuitenkin kaikki samaa mieltä – tämä temppu ei vaikuta kiilteeseen negatiivisesti.Samaa mieltä, se on aika mukava plussa, eikö olekin?

Toimiva temppu

Mutta miten valkaista hampaat banaanilla? Oikeastaan siinä ei ole mitään monimutkaista.Aluksi tarvitset kypsän hedelmän.Kuori se alhaalta ylöspäin.Näin voit olla varma, että kuidut pysyvät ehjinä eivätkä vahingoitu.Nyt sinun tulee hieroa kuorta hampaita vasten muutaman minuutin ajan.

Kun olet tehnyt ensimmäisen vaiheen, laita ajastin päälle 10 minuutiksi.On tärkeää huomata, että suu kannattaa pitää auki tänä aikana.Sitten varustautukaa hammasharjalla ja hierokaa massasta saatua seosta hampaiden päälle pyörivin liikkein. Kostuta sitten hammasharja ja jatka ympyränmuotoisia liikkeitä.Viimeistele prosessi perinteisellä harjauksella hammastahnalla.On toivottavaa, että jälkimmäinen sisältää aktiivihiiltä.
Jotta saat lumivalkoisen hymyn, on suositeltavaa toistaa tämä menettely joka päivä 14 päivän ajan.Ja sitten jopa Hollywoodin julkkikset kadehtivat hampaitasi.Muuten, ehkä tiedät muita valkaisuvinkkejä? Muista jakaa ne kanssamme kommenteissa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten