KotiReseptitMutainen cholodeck tulee kristallinkirkkaaksi: kokeile tätä kulinaarista temppua

Mutainen cholodeck tulee kristallinkirkkaaksi: kokeile tätä kulinaarista temppua

Kholodets on perinteinen venäläinen ruokalaji, jota monet herkkusuut suosivat.Läpinäkyvän ja ruokaisan kholodetsin valmistaminen vaatii tiettyjä taitoja ja kulinaarisia temppuja.

Kylmänkukkojen liemi voi usein muuttua sameaksi, mikä pilaa tämän ihanan herkun ulkonäön ja maun.On kuitenkin olemassa todistettuja menetelmiä, joilla liemi ’elvytetään’ ja saadaan haluttu läpinäkyvyys.Tässä artikkelissa tarkastelemme kahta tehokasta tapaa saavuttaa ihanteellinen tulos.

Ensinnäkin , jos kylmäveden liemi on liian sameaa, voit käyttää kahden proteiinin ja raastetun porkkanan sekoitusta.On tarpeen ottaa liha pois kattilasta, lisätä tämä seos ja keittää liemessä enintään 5-7 minuuttia.Sitten on tarpeen siivilöidä ruokalaji siivilän läpi.

Toiseksi , on vielä yksi kulinaarinen temppu, joka auttaa myös tekemään cholodetsista läpinäkyvää ja ruokahalua herättävää.Tätä varten sinun on käytettävä luonnollista sitruunamehua.Tämä menetelmä vaatii enemmän aikaa.Ensin liemi on siivilöitävä ja laitettava tuleen.Kun se alkaa kiehua, sinun on lisättävä puolen sitruunan mehu.Tunnin ajan nesteen pitäisi kiehua.Tämän ajan kuluttua voit puuttua kahteen munanvalkuaiseen, jotka laimennetaan kylmällä vedellä.Vähimmäislämmöllä liemi on saatettava kiehuvaksi, ja poista sitten vaahto ja hyytynyt proteiini.

Olemme tarkastelleet kahta tehokasta tapaa ’elvyttää’ samea liemi leikkeleitä varten.Ensimmäinen menetelmä, jossa käytetään proteiinien ja porkkanoiden sekoitusta, on nopeampi, kun taas toinen, jossa käytetään sitruunamehua, on aikaa vievämpi, mutta antaa myös erinomaisia tuloksia.Näitä suosituksia noudattamalla voit valmistaa täydellisen läpinäkyvän ja ruokahalua herättävän cholodetsin, josta tulee pöydän todellinen koriste.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten