KotiKeittiöniksitÄlä heitä vanhaa paistinpannuasi pois: muista nämä 4 tehokasta tapaa käyttää sitä...

Älä heitä vanhaa paistinpannuasi pois: muista nämä 4 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona ja maaseudulla

Jokaiseen kotiin kertyy ennemmin tai myöhemmin vanhoja, naarmuuntuneita tai vaurioituneita pannuja, jotka eivät enää sovellu ruoanlaittoon.Sen sijaan, että heittäisivät ne pois, kokeneet kodinomistajat keksivät luovia tapoja antaa näille esineille toinen elämä ja tehdä niistä omaperäisiä koriste-elementtejä tai käytännöllisiä esineitä kotiin.

Vanhoista pannuista voi tehdä seinäkelloja, linnunruokinta-astioita, kynttilänpidikkeitä ja paljon muuta.Pienellä mielikuvituksella ja taitavilla käsillä voit luoda niistä todellisia taideteoksia.

Ensinnäkin yksi mielenkiintoinen idea on tehdä pyöreästä pannusta, jossa ei ole kahvaa, koristeellinen astia.Tähän tarvitset paksua juutti- tai narunarua ja momenttiliimaa.Puhdas ja kuiva pannu päällystetään narulla liimalla, joka aloitetaan sivuilta ja siirretään vähitellen kohti keskustaa.Valmiista tuotteesta tulee tyylikäs ja omaperäinen sisustus.

Toiseksi, vanha paistinpannu voi toimia pohjana seinäkellon luomiselle.Irrota tätä varten pannun kahva, mutta jätä sen pohja, jonka avulla voit myöhemmin ripustaa kellon seinälle.Kun suunnittelua täydennetään kellotaululla ja mekanismilla, saat kirkkaan ja epätavallisen aksentin sisätiloihin.

Kolmanneksi voit tehdä lintujen ruokintapöydän vanhasta paistinpannusta ja kannesta, joka suojaa lintuja sateelta ja lumelta.Kansi toimii katoksena, ja itse pannu – ruokinta-alustana.Tällainen tuote ei ainoastaan koristele pihaa, vaan myös houkuttelee monia lintuja.

Neljänneksi , vanhasta paistinpannusta voi tulla alkuperäisen kynttilänpidikkeen perusta.Liimaa ohuet hihnat tai muut pitimet poikittain sen ulkopuolelle.Niihin voit sijoittaa kynttilöitä, jotka luovat viihtyisän ja romanttisen ilmapiirin.

Näin ollen tavallisimmatkin ja näennäisen tarpeettomat asiat voivat löytää uuden elämän ja muuttua todellisiksi taideteoksiksi, jos osoitat hieman mielikuvitusta ja luovuutta.Vanhat pannut – erinomaista materiaalia koriste-elementtien ja käytännöllisten kotitaloustavaroiden luomiseen.Älä kiirehdi heittämään niitä pois, vaan yritä toteuttaa jokin ehdotetuista ideoista.Ehkä tämä on käsityöharrastuksesi alku ja tekee kodistasi todellisen gallerian omien käsiesi tekemistä alkuperäisistä asioista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten