KotiReseptitMuovipussissa kypsennetty riisi aiheuttaa elimistössäsi seuraavia riskejä

Muovipussissa kypsennetty riisi aiheuttaa elimistössäsi seuraavia riskejä

Kypsennätkö sattumalta riisiä pussissa? Saatat olla kiinnostunut tietämään, että tämä ei ole kovin terveellinen ratkaisu.Tieteelliset tutkimukset ovat vihdoin vahvistaneet sen, mitä olet ehkä jo pitkään epäillyt..

Riisin syömiskulttuuri ei ehkä ole Slovakiassa yhtä vahva kuin Kaukoidän maissa, mutta syömme sitä silti eurooppalaisittain melko paljon.Tämä on erittäin hyvä asia, koska nämä valkoiset jyvät tukevat suuresti terveyttä ja elimistön asianmukaista toimintaa.On vain yksi pieni ongelma.Yhtäkkiä riisin tuottajat päättivät myydä riisiä epätavallisessa muodossa: muovipusseihin jaettuna. Monet ihmiset eivät alusta alkaen pitäneet tästä pelistä.

Muovin heittäminen ruoan kanssa kiehuvaan veteen vaikuttaa ensi silmäyksellä idealta kategoriasta – lievästi sanottuna – tarpeeton.Vastaako huolemme todellisuutta? Valitettavasti kyllä.Tieteelliset tutkimukset vahvistavat tämän.Niiden tulokset ovat vihdoin vahvistaneet meille väistämättömän.Riisin keittäminen muovipusseissa on yksinkertaisesti epäterveellistä.

Riisi, johon on lisätty muovia

Jopa riisi, jota ei ole pakattu pusseihin, mutta joka on huonolaatuista , on koostumukseltaan tuskin kehuttava.Tieteellisten tutkimusten mukaan tällainen hieno riisi sisältää usein muovin mikrohiukkasia: polyeteeniä, polypropeenia ja polyeteenitereftalaattia.Sen pakkaaminen muovipakkauksiin on jo todellinen rikos.

Erityisesti kun muovipusseja kuumennetaan, kemikaaleja siirtyy niihin suljettuihin elintarvikkeisiin.Tilanne muuttuu todella huonoksi elimistölle, kun tällaista kiehuvaa riisiä sisältävään kattilaan joutuu yhtään rasvaa.Tarvitaan vain vähän öljyä liuottamaan muovin sisältämät kemikaalit, ja meillä on päivälliseksi risottoa, jossa on bisfenoleja.

Riisi pussissa.Mitkä ovat riskit?

Pussissa keitetyn riisin säännöllisen syömisen seuraukset voivat olla todella vakavia.Tutkijoiden mukaan tässä yhteydessä voidaan puhua muun muassa kielteisistä vaikutuksista hormonitasapainoon, sukupuolielinten sairauksista ja hedelmällisyysongelmista.

Miten meidän pitäisi siis keittää riisiä? Sen lisäksi, että päästään eroon pusseista, on yksi asia pidettävä mielessä.On parasta laittaa hiukkaset pienempään veteen kuin mihin olemme tottuneet.Näin „mitään terveellisiä aineita ei pääse karkaamaan&#8220ja voimme nauttia niiden hyödyllisistä vaikutuksista kehoon.Tarvitsemme vain noin 1,5 kuppia vettä yhtä kuppia jyviä kohti.Meidän on tietysti oltava varovaisia, ettemme polta sitä!.

Source: elconejoalegre

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten