KotiReseptitMissä vaiheessa lisätä oliiveja ja sitruunaa sekamelskaan - olet keittänyt sitä väärin

Missä vaiheessa lisätä oliiveja ja sitruunaa sekamelskaan – olet keittänyt sitä väärin

Oliivit, oliivit ja sitruuna ovat pakollisia aineksia soljankaan, joskaan eivät tärkeimpiä.Ne eivät ainoastaan anna keitolle erityistä suolaista makua, vaan tekevät siitä myös terveellisemmän.

Kokki Peter Weil selitti venäläistä keittiötä käsittelevässä kirjassaan, että oliivit ja oliivit vaikuttavat keiton makuun.Esimerkiksi kalakeittoon kannattaa lisätä oliiveja (vihreitä) ja lihakeittoon oliiveja (mustia).Kokit kehottavat myös ostamaan oliiveja painon mukaan, jotta voit maistaa niitä ensin.

Hedelmien tulee olla kiinteitä ja tuoreita, sillä ne kiehuvat pois kuumassa keitossa.Niitä ei myöskään saa täyttää, ainoana poikkeuksena sitruunalla maustetut oliivit.

Mustat ja vihreät oliivit antavat erilaisia makuja sekamelskaan.

Kuva: Polina Tankilevitch/pexels.com.

Sitruuna sen sijaan kannattaa leikata puoliympyröiksi eikä kuorta saa poistaa.Tässäkin on kuitenkin vivahde – kuori ei saa olla paksu ja karvas, joten on parempi maistaa sitruunaa ensin.

Oliivit ja oliivit lisätään hodariin yleensä aivan keittämisen loppuvaiheessa, silloin ne eivät ole liemessä liian liotettuja eivätkä tule liian suolaisia.Sitruuna laitetaan lautaselle kaadetun keiton kanssa, muuten kuori antaa kypsennyksen aikana hodgepodgeen katkeran maun, kertoo ’Gastronom’.

Muistakaa, aiemmin venäläisten kanssa jaettiin resepti nopeaan piirakkaan, jossa on kaalia pitaleivästä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten