KotiPuhdistusvinkitLenkkareistasi tulee taas valkoiset: kirjoita ylös tämän pesuaineen koostumus

Lenkkareistasi tulee taas valkoiset: kirjoita ylös tämän pesuaineen koostumus

Lumivalkoiset tennarit – jokaisen fashionistan vaatekaapin must-have.Niiden pitäminen koskemattoman puhtaana ja raikkaana – ei kuitenkaan ole helppo tehtävä.Jatkuva kuluminen, katujen lika ja pöly jättävät väistämättä jälkensä kenkiin ja antavat niille ei-toivotun sävyn.Täydellisen valkoisten kenkien saavuttamiseksi monet turvautuvat aggressiivisiin kemiallisiin keinoihin, jotka eivät aina ole turvallisia ja tehokkaita.

Onneksi kokeneet sosiaalisen median käyttäjät ovat jakaneet todistetun reseptin luonnolliselle lääkkeelle, jolla kenkäsi voidaan palauttaa alkuperäiseen virheettömään ulkonäköönsä.

Ensinnäkin tämän ihmelääkkeen luomiseen tarvitset vain kolme ainesosaa: hammastahnaa, tavallista pyykkisaippuaa ja ruokasoodaa.Hammastahnalla on valkaiseva vaikutus ja saippualla – desinfioivia ominaisuuksia.Ruokasooda puolestaan luo lievää kuohuvuutta, joka auttaa poistamaan sitkeät tahrat tehokkaammin.

Toiseksi kannattaa valita hammastahna, jolla on valkaiseva vaikutus ja jossa ei ole kirkkaita värejä, hajusteita ja koristeellisia sulkeumia.Seoksen levittämiseen on parempi käyttää pehmeää harjaa, jossa on matala, mutta tiheä nukka, jotta kengän materiaali ei vahingoitu.

Kolmanneksi sekoita kaikki kolme ainesosaa, kunnes saat homogeenisen tahnan, ja levitä se siveltimellä kenkien pintaan.Katso, kun lika alkaa kirjaimellisesti liueta silmiesi edessä.Muutama sekunti riittää kevyen lian poistamiseen, mutta jos tahra on sitkeämpi, anna seoksen vaikuttaa jonkin aikaa ja huuhtele sitten huolellisesti lämpimällä vedellä.

Neljänneksi, käyttäjien palautteen mukaan tämä luonnollinen koostumus poistaa tehokkaasti tahrat vaatteista.Se on kuitenkin kaikkein tehokkain puhdistettaessa kenkiä, erityisesti kengänpohjia, joihin lika kerääntyy voimakkaimmin.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä ja käyttämällä helposti saatavilla olevia kotitalouden ainesosia voit helposti ja turvallisesti palauttaa kenkiesi alkuperäisen valkoisuuden ja raikkauden.Kallisiin kemikaaleihin tai ammattimaiseen puhdistuspalveluun ei tarvitse kuluttaa rahaa.Tämä monien käyttäjien kokeilema ja testaama luonnonmukainen resepti poistaa tehokkaasti kaikkein sitkeimmätkin tahrat ja pidentää kenkiesi käyttöikää.Kokeile ja katso itse! Kenkiesi saavat täydellisen kiillon ja nautit siististä ja tyylikkäästä ulkoasusta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten