KotiKotitalouden niksitKuinka käyttää vanhoja CD-levyjä: 8 hyödyllistä elämää kotiin ja arkeen

Kuinka käyttää vanhoja CD-levyjä: 8 hyödyllistä elämää kotiin ja arkeen

Nykyään harvat muistavat CD-levyjen olemassaolon – loppujen lopuksi kaikki musiikki, elokuvat ja ohjelmat ovat jo pitkään siirtyneet digitaaliseen muotoon. Monilla on kuitenkin edelleen laajat levykokoelmat, jotka keräävät pölyä hyllyilleen. Ja vanhoista kompakteista voi tehdä alkuperäisiä sisustuselementtejä, hyödyllisiä taloustavaroita tai jopa käyttää puutarhassa! Mikä voisi olla parempaa kuin hengittää uutta elämää tarpeettomalta näyttävään roskaan? 

 

 

  • Älä kuitenkaan kiirehdi heittämään pois kokoelmaasi – levyistä voi loppujen lopuksi tehdä alkuperäisiä sisustuselementtejä tai hyödyllisiä esineitä kotiin. Katsotaanpa mielenkiintoisimpia CD-levyjen käyttöideoita, joiden avulla voit tarkastella näitä digitaalisen aikakauden harvinaisuuksia tuoreella tavalla ja löytää niille arvokkaan paikan kotiisi. 

 

Ensinnäkin CD-levyltä on helppo tehdä epätavallinen lamppu – liimaa vain levyt muotoon ja pujota seppele reikien läpi. Se vie hyvin vähän aikaa.

 

Toiseksi applikaatioilla, nauhoilla tai yksinkertaisesti maalatut levyt ovat erinomaisia ​​telineitä kuumille kupeille .

 

Kolmanneksi, yhdistämällä CD-levyn johdolla reikien läpi, voit tehdä tyylikkään koristeverhon .

 

Neljänneksi liimaamalla pieniä levypalasia eri pinnoille saadaan näyttäviä hologrammimosaiikkeja . Voit jopa liimata palasia paidan kaulukseen – saat alkuperäisen ja kiiltävän koristeen vaatekappaleeseen.

 

Viidenneksi, 7 levyn avulla kätevä paperitavarateline kootaan muutamassa minuutissa – ne on sahattava osittain ja asetettava toisiinsa.

 

Kuudenneksi, CD-levyt ovat hyödyllisiä valmistettaessa alkuperäisiä seinäkelloja minkä tahansa mallin mukaan – käytä vain mielikuvitustasi!

 

Seitsemänneksi, ripustamalla kiekkoja puutarhaan, voit tehokkaasti pelotella linnut välkkyvillä pinnoilla, jotta ne eivät noki satoa.

 

Kahdeksanneksi liimaamalla CD-kappaleita paperimassasta valmistettuun palloon saat hauskan diskopallon sisustamaan huonettasi.

 

Kuten näet, vanhoja levyjä voidaan käyttää mielenkiintoiseen ja hyödylliseen käyttöön!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten