KotiReseptitKananliha kypsyy pehmeäksi ja mureaksi: muista nämä 2 tehokasta tapaa

Kananliha kypsyy pehmeäksi ja mureaksi: muista nämä 2 tehokasta tapaa

Herkullisten ja mehukkaiden ruokien valmistaminen kananlihasta – todellinen taito jokaiselle emännälle.Usein käy niin, että lämpökäsittelyn jälkeen lihasta tulee sitkeää ja kuivaa, mikä vähentää merkittävästi sen makua.

On kuitenkin olemassa useita hyväksi havaittuja menetelmiä, joiden avulla kananliha saadaan pehmeäksi ja mureaksi.Tänään tarkastelemme tehokkaimpia menetelmiä, joiden avulla voit saavuttaa halutun tuloksen nopeasti ja ilman suurta vaivaa.Esitettyjen suositusten mukaisesti voit miellyttää rakkaitasi ihastuttavilla kulinaarisilla mestariteoksilla.

Ensinnäkin yksi epätavanomaisista mutta tehokkaista tavoista on ruokasoodan käyttö.Ensisilmäyksellä tämä menetelmä saattaa vaikuttaa arveluttavalta, mutta käytännössä ruokasooda pehmentää lihan täydellisesti. 250 grammaa kananlihaa varten tarvitset 3 teelusikallista ruokasoodaa.Hiero jauhetta huolellisesti lihan päälle ja jätä se 20 minuutiksi viileään paikkaan.Huuhtele kana määrätyn ajan kuluttua vedellä, taputtele kuivaksi paperipyyhkeellä ja kypsennä tavalliseen tapaan.

Toiseksi suosituin ja hyväksi todettu menetelmä on marinointi.Tätä varten on vain valittava mikä tahansa marinadi maun mukaan, liotettava lihaa siinä 2-3 tuntia ja kypsennettävä se sitten uunissa.Marinadina voi käyttää appelsiinimehua, tomaattipastaa tai soijakastiketta.Tulos miellyttää varmasti sinua!

Näitä suosituksia noudattamalla voit nauttia mureasta ja mehukkaasta kananlihasta kotona valmistettuna.Älä pelkää kokeilla ja löytää uusia tapoja pehmentää lihaa, koska ruoanlaitto – on todellinen taide, joka vaatii luovuutta.Yllätä läheisesi kulinaarisilla mestariteoksilla ja anna heille herkullisen ja terveellisen ruoan ilo!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten