KotiPuhdistusvinkitEi jälkiä sammaleesta pihakivissäsi: kokeile mitä tahansa näistä yksinkertaisista menetelmistä

Ei jälkiä sammaleesta pihakivissäsi: kokeile mitä tahansa näistä yksinkertaisista menetelmistä

Hyvin hoidettu ulkonäkö on olennaisen tärkeää, jotta mikä tahansa paikka näyttää houkuttelevalta.Laattojen ja pihakivien väliin ilmestyy kuitenkin usein ei-toivottua sammalta, joka voi pilata esteettisen ilmeen ja aiheuttaa haittaa.Onneksi on olemassa useita yksinkertaisia ja tehokkaita tapoja päästä eroon sammaleesta ilman haitallisia kemikaaleja.

Nämä luonnolliset menetelmät eivät ainoastaan auta palauttamaan päällystekiviesi koskematonta ulkonäköä, vaan niillä on myös minimaalinen vaikutus ympäristöön.

Ensinnäkin , jotta sammal voidaan poistaa päällystekivistä, on suositeltavaa, että se puhdistetaan ensin perusteellisesti kaikista halkeamista ja saumoista puutarhatyökaluilla.Sen jälkeen kaikki tyhjät tilat on täytettävä hiekalla, joka estää sammaleen itämisen jatkossa.

Toiseksi , yksi tehokkaimmista tavoista sammaleen torjuntaan on käyttää ruokasoodan, suolan ja kuuman veden liuosta.Sekoita ruokasooda ja suola samassa suhteessa ja kaada päälle kiehuvaa vettä laimentaen ne haluttuun koostumukseen.Kaada sitten saatu liuos runsaasti kaikkiin paikkoihin, joissa sammal kasvaa.Muutaman päivän kuluttua voit huomata, että sammal on alkanut kuivua ja kuolla pois.

Kolmanneksi, nurmikon sammaleen torjumiseksi on suositeltavaa käsitellä alueet, joissa sammal itää, rautasulfaattiliuoksella.Valmista 5-prosenttinen liuos laimentamalla 500 grammaa vitriolia 10 litraan vettä ja käsittele kaikki tarvittavat paikat kuivalla säällä.

Neljänneksi , toinen tehokas nurmikkosammalen torjunta-aine on dolomiittijauho.Tätä irtokiteistä materiaalia käytetään parantamaan maaperän laatua ja hapettamaan maaperää.Levitä 500 grammaa dolomiittijauhoa sammaloituneen nurmikon neliömetriä kohti.Tämä toimenpide on parasta suorittaa syksyllä.

Luonnollisten ainesosien, kuten ruokasoodan, suolan ja rautasulfaatin, käyttö ei ainoastaan auta palauttamaan sivustosi koskematonta ulkonäköä, vaan sillä on myös minimaalinen vaikutus ympäristöön.Säännöllinen kunnossapito ja oikea-aikaiset ennaltaehkäisevät toimenpiteet säilyttävät kiinteistösi esteettisen ulkonäön ja antavat sinulle mahdollisuuden nauttia hyvin hoidetusta ulkotilasta pitkään.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten