KotiReseptitKaikki kertoo paketin merkintä: miten valita paras ja maukkain smetana kaupassa

Kaikki kertoo paketin merkintä: miten valita paras ja maukkain smetana kaupassa

Hapanmaitoa pidetään yhtenä venäläisten suosituimmista tuotteista.Asiantuntijat ovat kertoneet meille, miten valita laatutuote kaupassa eikä törmätä väärennökseen.

Laadukkaan smetanan tunnistaa siitä, mitä pakkaukseen on kirjoitettu.Erityisesti kannattaa katsoa purkin takaosaa.Laadukkaimpana pidetään tuotetta, joka on valmistettu GOST:n mukaisesti.Tämän pitäisi näkyä pakkauksessa.

Keskeistä on koostumus.Sen tulisi sisältää vain kaksi komponenttia – kermaa ja hapantaikinaa.Jos siinä on erilaisia lisäaineita, on parempi kieltäytyä ostosta.Kannattaa myös kiinnittää huomiota viimeiseen käyttöpäivään, Belnovosti-portaali.

Tärkeintä on muistaa, että pakkauksessa on oltava sana ’Sour Cream’.Kaupoissa on usein ’hapankermaa’ tai ’hapankerma-tuotteita’.

Aiemmin kotiäidille kerrottiin, miten voin laatu voidaan tarkistaa kaupassa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten