KotiReseptitOlet 100 kertaa tehokkaampi - syö tällainen aamiainen klo 10 aamulla, niin...

Olet 100 kertaa tehokkaampi – syö tällainen aamiainen klo 10 aamulla, niin olet täynnä energiaa

Venäläisille on kerrottu epätavallisesta aamiaisesta, joka tulisi syödä noin klo 10 aamulla.Tähän aikaan aineenvaihdunta on yleensä aktiivisimmillaan, joten kehoa on ’ruokittava’ kevyellä ja terveellisellä ruoalla.

Valmista munakas, joka käynnistää rasvanpolttomekanismin ja antaa myös paljon energiaa.Sen valmistukseen tarvitset 4 munanvalkuaista, puoli kupillista pinaattia, neljänneskupillisen kuutioituja tomaatteja, neljänneskupillisen paprikaa ja mausteita maun mukaan.

Paista vihannekset pannulla pehmeiksi, lisää valkuaiset ja kypsennä kypsiksi.Ripottele mausteita oman maun mukaan.Proteiini on tärkeä komponentti kylläisyyden ylläpitämisessä ja aineenvaihdunnan aktivoimisessa.

Yhdessä vihannesten kanssa se rikastuttaa kehoa tarvittavilla mikroelementeillä ja vitamiineilla lisäämättä ylimääräisiä kaloreita keltuaisen puuttumisen vuoksi.Muista neuvotella ravitsemusterapeutin kanssa tästä aamiaisesta ja varmista, että et ole allerginen sen ainesosille, kirjoittaa primamedia.ru.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, että munakkaaseen on lisättävä suolan sijasta suolaa hämmästyttävän maun saamiseksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten