KotiReseptitJuokse pois tällaisesta kahvilasta: Barista nimesi kyltit, jotka tekevät selväksi, että kahvila...

Juokse pois tällaisesta kahvilasta: Barista nimesi kyltit, jotka tekevät selväksi, että kahvila tekee huonoa kahvia

Starbucksissa yli vuoden työskennellyt barista Dylan Clare on jakanut listan merkeistä, jotka kertovat, että kahvilassa tehdään huonoa kahvia.Dylan uskoo, että nämä punaiset liput kertovat jo ennen ostamista, että kahvi on huonoa.

Ensimmäinen merkki on, että baristat näyttävät liian väsyneiltä.

’Jos he vaikuttavat levottomilta, he eivät luultavasti ajattele selkeästi.Hyvä juoma vaatii rauhallisuutta’, Dylan sanoi.

Toinen vinkki koskee maitotuotteista valmistettuja juomia.

Hän kehotti välttämään maitomaitojuomia sellaisissa laitoksissa, joissa kuuluu ’espressokoneen kovaääninen vinkuminen’.Tällainen ääni, kun maitoa vaahdotetaan lattea ja cappuccinoa varten, on osoitus siitä, että sitä ei tehdä kunnolla.

’Vaikka kilisevä ääni esiintyy usein maidon kanssa, se voi myös osoittaa, että barista ei ilmastanut maitoa riittävästi ennen höyryputken upottamista kannuun’, hän sanoi.

Dylan kehotti myös kaikkia asiakkaita olemaan ystävällisempiä ihmisille, jotka valmistavat heidän juomansa.Barista on huomaavaisempi sellaista kohtaan, joka on tilannut kohteliaasti, The Sun kirjoittaa.

Aiemmin lastenlääkäri nimesi lapsille haitallisimmat makeiset.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten