KotiVinkkejä kotiinJärkevät ihmiset noudattavat näitä vinkkejä pysyäkseen viileinä kuumina päivinä

Järkevät ihmiset noudattavat näitä vinkkejä pysyäkseen viileinä kuumina päivinä

 Helleaalto on ohi. Viikonloppuna lämpötila ylitti monissa osissa maata 34 celsiusastetta. Helleaallon aikana kehomme altistuu monille haasteille. Miten voimme pitää huolta itsestämme helteessä? Ehdotuksia Afrikan helleaallosta selviytymiseen.

Noudata vain muutamaa vinkkiä, niin tunnet varmasti olosi helpottuneeksi kuumina kesäpäivinä.Tässä ne ovat:

1.Juo enemmän vettä.Kuumuudessa keho menettää vettä nopeammin.Siksi on tärkeää lisätä nesteen saantia.Alkoholia ja hiilihappojuomia ei suositella, koska ne nopeuttavat nestehukkaa.

2.Älä mene ulos aurinkoon suurimman kuumuuden aikana.Auringossa on parasta pysytellä klo 11 välillä.a 16.Kun lämpötila on korkeimmillaan.Jos sinun on pakko mennä ulos, käytä hattua, aurinkolaseja ja kevyttä, ilmavaa vaatetusta.

3.Käytä tuuletinta tai ilmastointilaitetta.Jos sinulla on kotona tai työpaikalla ilmastointi, käytä sitä.Aseta lämpötila noin 24 asteeseen.

4.Varmista, että syöt kevyesti.Kuumina päivinä kannattaa valita kevyitä aterioita, jotka eivät rasita vatsaa.Hyviä vaihtoehtoja ovat salaatit, hedelmät, vihannekset ja jäähdytetyt ateriat.Vältä rasvaisia ja vaikeasti sulavia ruokia, jotka voivat pahentaa oloasi.

5.Pidä kehosi viileänä.Suihku ei varmasti tee pahaa.

6.Pidä ilma kosteana.Säännöllinen tuuletus on myös suositeltavaa, mieluiten illalla, yöllä tai aikaisin aamulla.

7.Pidättäydy voimakkaasta fyysisestä rasituksesta.Jos sinun on pakko tehdä fyysistä työtä, tee se aamulla tai illalla, kun lämpötila on alhaisempi.Älä unohda pitää säännöllisiä taukoja ja levätä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten