KotiVinkkejä kotiinInternet ja Wi-fi eivät toimi kotona? Ota nämä toimenpiteet, niin pelastat tilanteen

Internet ja Wi-fi eivät toimi kotona? Ota nämä toimenpiteet, niin pelastat tilanteen

V 21. 2000-luvulla monet elämämme osa-alueet ovat siirtyneet verkkoon.Käytämme Internetiä seurusteluun, ostosten tekemiseen, erilaisiin viihdemuotoihin, ja monet meistä tarvitsevat verkkoyhteyttä työhön.

Voidaan siis sanoa, että olemme riippuvaisia internetistä monilla aloilla.Ei siis ole yllättävää, että sen mahdollinen epäonnistuminen on meille vakava ongelma.Mitä pitäisi tehdä, jos verkkoyhteys katkeaa?

Eikö sinulla ole internetiä? Älä hätäänny, vaan ryhdy toimiin

Internet-yhteyden äkillinen katoaminen on näky, joka voi olla pelottava.Se ei ole niin paha asia, jos et voi katsoa loppuun jaksoa suosikkiohjelmastasi tai pelata tietokonepeliä verkossa.Se on pahempaa, jos et voi työskennellä.Kun huomaat verkkoyhteysongelmat, sinun ei tarvitse hermostua, vaan voit käyttää yksinkertaisia neuvoja.

Ensinnäkin on syytä muistaa, että internetin toimintahäiriöihin on kaksi pääsyytä – joko verkkoon liitetty laitteisto ei toimi tai palveluntarjoajan puolella on ongelmia.Sinun on siis ensin suljettava pois jompikumpi näistä mahdollisuuksista.

Vian syyn selvittämiseksi sinun on ensin tarkistettava eri laitteiden Internet-yhteys.Näin saat selville, onko ongelma esimerkiksi kannettavassa tietokoneessa tai puhelimessa.Jos näin on, sinun on nollattava vikaantunut laite ja tarkistettava käytettävissä olevat verkot.

Mitä tehdä, jos internet ei toimi?

Jos kuitenkin eri laitteiden tarkistamisen jälkeen käy ilmi, että koko talossa ei ole verkkoyhteyttä, meidän on tarkistettava reititin.Tässä tilanteessa sammuta laite ja käynnistä se uudelleen vähintään 10 minuutin kuluttua.Jos internetyhteyttä ei ole vieläkään saatavilla reitittimen uudelleenkäynnistämisen jälkeen, on aika ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan.

Ennen kuin tartut puhelimeen, kannattaa kuitenkin tarkistaa, onko palveluntarjoaja julkaissut tietoja mahdollisista teknisistä ongelmista asiakasprofiilissa tai sosiaalisissa verkostoissa.Puhelin, jossa on pääsy mobiilidataan, voi auttaa meitä myös muilla tavoin auttamaan itseämme internetkatkoksen aikana.

Eikö sinulla ole internetiä? Käytä puhelintasi

Lähes jokaisessa prepaid-puhelimessa on nykyään internet-yhteys puhelimessa.Voit hyödyntää tätä tosiasiaa luomalla yhteyspisteen käyttämällä vaihtoehtoa nimeltäHotspot.Puhelimesi asetuksista löydät sekä näin luodun Wi-Fi-verkon nimen että salasanan.

Tämän ratkaisun ansiosta voimme jakaa internetin matkapuhelimesta muihin laitteisiin, kuten tietokoneeseen, ja suorittaa työmme rauhassa.Tämä on hyvä ratkaisu, joka on kätevä silloin, kun ongelma on palveluntarjoajan puolella ja meidän on odotettava, että he korjaavat vian.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten