KotiUncategorizedHeitä pois kaikki lannoitteesi: kolmesta pennin raaka-aineesta valmistettu ihmelannoite sopii kaikille kasveille

Heitä pois kaikki lannoitteesi: kolmesta pennin raaka-aineesta valmistettu ihmelannoite sopii kaikille kasveille

Runsaan sadon toivossa puutarhurit käyttävät paljon kemikaaleja tai valmistavat monimutkaisia lannoitteita, joihin kuluu paljon rahaa ja aikaa.Itse asiassa voit tyytyä yksinkertaisimpaankin ratkaisuun, joka valmistuu keittiön ja apteekin aineksista vain kahdessa minuutissa.

Puoli teelusikallista ruokasoodaa ja ruokalusikallinen sokeria kaadetaan kahteen litraan vettä.Lisää seuraavaksi liuokseen ruokalusikallinen vetyperoksidia ja sekoita hyvin, jotta sokeri ja sooda liukenevat.

Juuren alla olevien kasvien kastelemiseksi riittää, että laimennetaan lasillinen saatua korjaustoimenpidettä kymmeneen litraan vettä.Ruokinta voidaan tehdä kahdesti kuukaudessa, kirjoittaa portaali ’Omin käsin’.

Aiemmin kerrottiin pennin keinoista karviaisten ruokintaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

3 KOMMENTIT

  1. Heitä pois kaikki lannoitteesi: olen itse kokeillut tätä ihmelannoitetta ja voin vahvistaa sen tehon! Uskomatonta, miten helposti ja edullisesti saa kukoistamaan kaikki kasvit.

  2. Heitä pois kaikki lannoitteesi: kolmesta pennin raaka-aineesta valmistettu ihmelannoite sopii kaikille kasveille. Olen itse kokeillut tätä reseptiä ja kasvit voivat todella hyvin ilman kalliita kemikaaleja!

  3. Heitetään pois kaikki lannoitteet: kolmesta pennin raaka-aineesta valmistettu ihmelannoite sopii kaikille kasveille. Uskon vahvasti, että luonnonmukaiset ratkaisut ovat paras tapa edistää puutarhan hyvinvointia. Tämä yksinkertainen resepti voi todella tehdä ihmeitä kasveillesi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten