KotiUncategorizedGeranium kukkii huomaamattomasti: tämä yksinkertainen ruokinta saa kukat tuoksumaan

Geranium kukkii huomaamattomasti: tämä yksinkertainen ruokinta saa kukat tuoksumaan

Geranium tai pelargonium on yksi puutarhureiden suosituimmista ja suosituimmista sisäkasveista. Sen kirkkaat ja tuoksuvat kukinnot voivat sisustaa mitä tahansa sisustusta ja täyttää talon ainutlaatuisella tunnelmalla. 

 

 

Kuitenkin, jotta geranium voisi iloita kauneudellaan, on luotava sille optimaaliset olosuhteet ja huolehdittava asianmukaisesta hoidosta. Perussääntöjen noudattamatta jättäminen johtaa usein siihen, että kukka menettää upean ulkonäkönsä ja lakkaa kukkimasta. Tässä artikkelissa paljastamme pelargonioiden hoidon salaisuudet, jotka auttavat säilyttämään niiden rehevän kukinnan ja ylellisen aromin.
Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä voit luoda ihanteelliset olosuhteet pelargonioiden kasvulle ja kukintalle kotonasi. Oikea valaistus, oikea-aikainen ja tasapainoinen ruokinta sekä suoja taudeilta ja tuholaisilta ovat avain tämän upean sisäkasvin rehevään vihreyteen, kirkkaisiin kukintoihin ja ainutlaatuiseen aromiin.

 

Pelaronioiden hoidon säännöt:

 

Valitse ensin ihanteellinen sijainti geraniumille . Tämä kasvi suosii hyvin valaistuja paikkoja, joissa on kirkas mutta hajavalo. Etelä- tai lounaispuoli on paras vaihtoehto. Valon puute johtaa varren venymiseen, lehtien kellastumiseen ja silmujen puutteeseen.

 

Toiseksi, noudata oikeaa ruokintaohjelmaa . Geranium tarvitsee säännöllistä ravintoa eri kehitysvaiheissaan. Kallien kaupasta ostettujen lannoitteiden sijasta voit käyttää edullisia kansanlääkkeitä, kuten jodia.

 

Kolmanneksi valmista erityinen liuos jodilla ruokintaan . Liuota vain 1 tippa jodia 1 litraan laskeutunutta vettä huoneenlämpötilassa. Ennen kastelua kostuta ja löysää ruukun maaperä kevyesti varoen vahingoittamasta juurijärjestelmää.

 

Neljänneksi, kastele geranium valmistetulla liuoksella käyttämällä 3-7 ruokalusikallista kasvia kohti. Jodi edistää aktiivista juurikasvua, parantaa ravinteiden imeytymistä maaperästä ja suojaa juuristoa mädäntymiseltä ja erilaisilta sairauksilta.

 

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten