KotiVinkkejä kotiinEt tarvitse ilmastointia saadaksesi hyvät yöunet kuumina öinä

Et tarvitse ilmastointia saadaksesi hyvät yöunet kuumina öinä

Kuumat päivät ja yöt voivat väsyttää kehoa, ja juuri yöllä, jolloin kehon pitäisi uudistua unen avulla, monet ihmiset valittavat kohonneen lämpötilan aiheuttamasta unettomuudesta.On kuitenkin olemassa kaksi yksinkertaista keinoa, jotka auttavat meitä nukahtamaan kuumimpinakin öinä ja heräämään levänneenä.

Yksinkertaiset säännöt nukkumiseen kuumina öinä.Aloita valmistelemalla makuuhuoneesi

Laadukas uni on äärimmäisen tärkeää jokaisen elämässä. 18 – 54-vuotiaat aikuiset tarvitsevat 7 – 9 tuntia unta päivän aikana toimiakseen kunnolla.Valitettavasti kun kesällä tulevat kuumat yöt, saatamme nukkua huonommin ja jopa kärsiä unettomuudesta.

Makuuhuoneen tuulettaminen ennen nukkumaanmenoa, ikkunoiden ja ovien avaaminen vedon aikaansaamiseksi, voi antaa meille enemmän happea ja hieman viileämpää ilmaa.Voit myös käyttää tuuletinta ilman kierrättämiseen.Päivisin on hyvä peittää ikkunat, jotta huoneeseen kertyvä lämpö pysyy mahdollisimman pienenä.Käytä pimennysverhoja tai lämpöverhoja.

Jos sinulla on ilmastointilaite, aseta se optimaaliseen lämpötilaan (noin 24-26 °C).Älä aseta lämpötilaa liian alhaiseksi, jotta vältät lämpöshokin, kun menet ulos.

Jos meillä on mahdollisuus, voimme antaa itsellemme anteeksi sängyssä nukkumisen ja laittaa patjan lattialle helleaallon ajaksi.Lämmin ilma nousee ylöspäin, joten harkitse nukkumista patjalla lattialla, jossa on viileämpää.

Miten viilennät kehoasi ennen nukkumaanmenoa? Japanilaiset ja arabit käyttävät näitä menetelmiä

Ihmiset, jotka elävät päivittäin lämpimässä ilmastossa, käyttävät myös erilaisia temppuja viilentääkseen kehoa nopeasti ja tehokkaasti, mutta silti turvallisesti.Arabit, intialaiset ja usein myös japanilaiset käyttävät temppuja, jotka auttavat heitä nukahtamaan kuumina iltoina.

Ilmeisin on viileän suihkun ottaminen ennen nukkumaanmenoa, mutta mitä sitten? Harkitse kostutetun ja jäähdytetyn (mutta ei jäädytetyn) liinan laittamista otsalle, kaulalle tai dekolteelle ja nukahtamista sen kanssa.

Myös vaatteet voivat pitää meidät viileinä – valitse nukkumiseen kevyestä ja ilmavasta materiaalista, kuten ohuesta puuvillasta, valmistettu pyjama.Voit laittaa pyjaman hetkeksi jääkaappiin ennen pukemista, mikä tuo kiistatta, vaikkakin väliaikaista, helpotusta koko keholle.

Käytä myös kevyitä puuvillaisia vuodevaatteita, jotka antavat ihon hengittää ja imeä kosteutta.

Source: gunitex

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten