KotiReseptitTodellinen nuoruuden eliksiiri: tämä halpa ruokalaji poistaa ikääntymisen ja ryppyjä lopullisesti

Todellinen nuoruuden eliksiiri: tämä halpa ruokalaji poistaa ikääntymisen ja ryppyjä lopullisesti

Yksi tehokkaimmista ikääntymisen torjuntakeinoista sai nimekseen coldcake.Kuten ravitsemusterapeutti ja lääketieteen kandidaatti Sergei Lubinets korostaa, tämä ruokalaji sisältää valtavan määrän kollageenia.

Lääkäri suositteli syömään korkeintaan kaksi annosta viikossa, joista jokainen ei saisi ylittää 200 grammaa.Lautasta ei pidä käyttää väärin – se voi uhata nostaa kolesterolitasoja ja ylimääräisiä kiloja.

’Kholodets ja kaatamalla pois kilpailusta kollageenipitoisuuden suhteen.Elämän aikana elimistö vähentää vähitellen kykyä syntetisoida kollageenia, mikä johtuu ikään liittyvistä muutoksista – ihon kimmoisuuden vähenemisestä, hitaammista regeneratiivisista prosesseista ja niin edelleen.Siksi kylmäkakku sisältyy usein yli 45-vuotiaiden ruokavalioon.Erityisesti tämä tuote on merkityksellinen naisille’, Lubinets korosti Kubanskie Novostin kanssa käydyssä keskustelussa.

Hän lisäsi, että ikääntymistä hidastavaa vaikutusta voidaan tehostaa mausteiden avulla.Kylmiin kakkuihin suositellaan lisättäväksi piparjuurta, sinappia ja pippuria.

Aiemmin lääkäri nimesi parhaan ja hyödyllisimmän juoman vanhuksille.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten