KotiVinkkejä kotiinEt tarvitse ilmastointia.Jäähdytä kotiasi tällä tavoin vain muutamalla eurolla

Et tarvitse ilmastointia.Jäähdytä kotiasi tällä tavoin vain muutamalla eurolla

Kuuma sää Slovakiassa ei ole mitään uutta, mutta siihen on silti vaikea tottua.Lapset ja vanhukset ovat tyytymättömiä siihen, mutta myös terveet aikuiset kärsivät lämpöaalloista, jotka lämmittävät kotimme nopeasti..

Jos meillä ei ole ilmastointia, meidän ei tarvitse investoida siihen heti, sillä on helppo estää neljän nurkan lämpeneminen yhtä kuumaksi kuin uunissa tai saunassa.Mene vain apteekkiin ja osta lämpöpeite muutamalla eurolla.Me neuvomme, miten käytät sitä oikein viilentämään kotiasi helteellä.

Lämpöpeite: mitä se on?

Lämpöpeite, joka tunnetaan myös nimellä hätäpeite, on ohut muovilevy, jota löytyy pelastuspalveluista.Erinomaisena eristeenä se suojaa uhreja sekä ylikuumenemiselta että jäähtymiseltä pelastustoiminnan aikana tai heti sen jälkeen.Lämpöpeite maksaa vain muutaman euron, joten siihen kannattaa investoida paitsi ensiapupakkauksen täydentämiseksi myös kodin suojaamiseksi ainakin hieman lämpöä vastaan, joka lämmittää asuintilojamme nopeasti.

Miten teet lämpöalustan, joka suojaa kotiasi kuumuudelta?

Se pitää vain laittaa ikkunan päälle oikealla tavalla.Jos se tehdään oikein, se heijastaa auringonsäteitä ja tunnet varmasti helpotusta huoneessa.

Miten lämpöpeite asetetaan ikkunan päälle?

Jos olet ostanut lämpöpeiton, kannattaa selvittää, miten sitä käytetään kuumalla säällä, jotta se tekee tehtävänsä kunnolla.On käynyt ilmi, että sinun on asennettava tällainen kalvo ikkunaan, mutta ulkopuolelta.Miksi? Koska juuri tämä eristävä materiaali heijastaa tehokkaasti auringonsäteitä, ja siksi lasi ei kuumene niin paljon.Sitä ennen meidän on valmisteltava kehykset hyvin: rasvanpoisto esimerkiksi alkoholilla, jotta pinnoitteemme tarttuu hyvin.

Sitten leikkaamme kalvon ikkunaan sopivaksi, asetamme lämpöpeitteen kehyksen päälle ja teippaamme sen kiinni: joko liimalla tai maalarinteipillä.

Tärkeää on myös se, miltä puolelta asetamme lämpöpeitteen ikkunaan.Koska kummallakin on erilainen käyttötarkoitus, niitä on myös kahta väriä: hopeaa ja kultaa.Jos haluat suojata ikkunan kuumuudelta, ripusta lämpöpeite niin, että hopeinen puoli on näkyvissä ulospäin.

Miten suojata koti kuumuudelta?

Lämpöpeite ikkunoissa ei ole ainoa tapa viilentää asuntoa helleaallon aikana.Ennen kaikkea on estettävä kuuman ilman pääsy asuntoon, joten pidä ikkunat aina kiinni ja avaa ne mieluiten iltaisin, kun sää ulkona on siedettävämpi.

Jotta asunto olisi hieman viileämpi, on myös suositeltavaa. pestä pyykit ja ripustaa ne sisätiloihin, mikä tuo helpotusta ja lisää ilmankosteutta.Huoneisiin kannattaa myös laittaa kulhoja jäävedellä, ja kylpyhuoneessa kylmää vettä ammeeseen ja avata kylpyhuoneen ovi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten