KotiReseptitEi uunia, ei jauhoja - pizza pöytään 10 minuutissa

Ei uunia, ei jauhoja – pizza pöytään 10 minuutissa

Konditori Olesja Gorelova ja ravitsemusterapeutti Viktoria Beznebeeva kertoivat, minkä kaupan kakkuja ei koskaan saisi ostaa.Ne saattavat sisältää erilaisia lisäaineita, jotka paitsi huonontavat tuotteen makua, myös voivat olla terveydelle vaarallisia.

Jotta et vahingossa osta mahdollisesti haitallista kakkua, lue koostumus huolellisesti – se ei saa sisältää kiellettyjä lisäaineita.Tällaisia lisäaineita ovat esimerkiksi kalsiumformiaatti (E238), säilöntäaine, joka voi aiheuttaa ruoansulatuskanavan ärsytystä, päänsärkyä ja huimausta.

Myöskään formaldehydi (E240) ja tiabendatsoli (E233) eivät saisi olla ainesosien joukossa.Muut väriaineet, aromit ja säilöntäaineet ovat hyväksyttäviä, vaikka niillä ei olekaan terveysvaikutuksia.

Kiinnitä huomiota kakun koostumukseen – se ei saa sisältää kiellettyjä väriaineita.

Kuva: Victor Lisitsyn/globallookpress.com.

Gorelova kehotti myös kiinnittämään huomiota kakun säilyvyyteen.Jos se on liian pitkä, se tarkoittaa, että tuote on täytetty säilöntäaineilla, Vechernyaja Moskva kertoi.

Rospotrebnadzor lisäsi, mitkä muut E-kirjaimella varustettujen koodien mukaiset lisäaineet ovat kiellettyjä Venäjän federaatiossa.Niihin kuuluvat väriaineet E121, E123, E128, säilöntäaineet E216, E217 ja leivontaparannusaineet E924a, E924b.

Aiemmin Rospotrebnadzor nimesi talven hyödyllisimmät tuotteet.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten