KotiReseptitAla syödä vesimelonin siemeniä.Niin hyödyllisiä ne ovat sinulle

Ala syödä vesimelonin siemeniä.Niin hyödyllisiä ne ovat sinulle

Vesimeloni on epäilemättä hedelmä, jota syödään kesällä.Ei ainoastaan sen äärimmäisen makean maun vuoksi, vaan myös siksi, että se on täynnä vettä, joka sammuttaa janon kuumina päivinä.Mikä voi estää meitä syömästä vesimelonia? .

Ainoastaan siemenet, jotka me joko hakkaamme ulos, kun leikkaamme niitä, tai syljemme ulos, kun syömme niitä.Kävi ilmi, että vesimelonin siemenet ovat paitsi syötäviä myös terveellisiä.Mitä niissä on ja miksi niitä kannattaa syödä? Otetaanpa selvää.

Melonin siemenet ovat syötäviä

Kansan keskuudessa vallitsi mielipide, että melonin siemeniä ei saisi syödä.Tämä osoittautui jälleen yhdeksi ravitsemukselliseksi myytiksi, koska hedelmän siemenet ovat syötäviä eivätkä ne vahingoita meitä, ellemme syö niitä suuria määriä.Toisaalta, jos myös siemenet saivat meidät luopumaan mehukkaan hedelmän syömisestä, meillä on argumentti koko hedelmän syömisen puolesta.Jotta melonin siemenistä saisi kaiken irti, suosittelemme tietysti puremaan ne hyvin , mutta jos tämä menetelmä ei vakuuta sinua, ne kannattaa vetää pois hedelmälihasta, mutta niitä ei kannata heittää roskiin edes tässä muodossa.

Miksi syödä vesimelonin siemeniä?

Jos meitä ei vakuuta se, että vesimelonin siemenet ovat syötäviä , kannattaa katsoa, mitä ne tarjoavat terveydellemme.Ensinnäkin ne ovat B-vitamiinien aarreaitta: niillä on monitahoinen vaikutus elimistöömme, mutta niiden puute heikentää varmasti elimistön keskeisiä prosesseja, erityisesti sydän- ja verisuonijärjestelmässä tai ruoansulatusjärjestelmässä.Siemenet ovat myös tyydyttymättömien rasvahappojen lähde, jotka ovat välttämättömiä verenpaineen normalisoimiseksi ja aivojen toiminnan ylläpitämiseksi.Eikä siinä vielä kaikki, sillä melonin siemenet sisältävät kaliumia ja magnesiumia , jotka kaksin verroin parantavat muistia ja keskittymiskykyä ja voivat tukea sydämen toimintaa.

Miten syödä vesimelonin siemeniä?

Tiedämme jo, että siemenet voidaan syödä hedelmälihan kanssa , mutta voimme ottaa ne pois etukäteen.Jos huuhtelet ne juoksevan veden alla ja annat niiden valua, voit tehdä maukkaan ja mielenkiintoisen välipalan muutamassa hetkessä.Paahda ne vain kuivalla pannulla , ja sinulla on vaihtoehto muille jyville.Mikään ei tietenkään estä sinua paahtamasta niitä uunissa, esim.oliiviöljyllä tai öljyllä ja mausteilla, kuten makealla paprikalla tai curryjauheella, pirtelöitynä.Paahdettuja melonin siemeniä voi syödä sellaisenaan, mutta niitä kannattaa lisätä myös salaatteihin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten