KotiPuhdistusvinkitVaaka on puhdas kuin uusi.Käytä tätä keittiöstä käsin

Vaaka on puhdas kuin uusi.Käytä tätä keittiöstä käsin

Laastin puhdistaminen on varmasti yksi vaikeimmista tehtävistä huolellisesti siistissä kylpyhuoneessa tai keittiössä.Mutta valitettavasti näissä tiloissa monet meistä valitsevat laastin valkoisen pinnan, jolloin laasti saa ruman sävyn jo muutaman viikon kuluttua.

Toisaalta, voitko kuvitella, että kotonasi olisi tumma laasti? Se ei ole nykyään kovin modernia, eikä se ole myöskään esteettisesti yhtä miellyttävä kuin vaaleat pinnat.Katso, mitä voit tehdä pitämään laastin uudenveroisena.

Miten puhdistat laastin?

Miten puhdistat laastin? Erityisesti turvallisesti.Ei todellakaan kannata käyttää kemiallisia tuotteita, jotka voivat vahingoittaa laastia.

On olemassa paljon halvempi ja vihreämpi ratkaisu.Käytä esimerkiksi ruokasoodaa laastin puhdistamiseen.

  • Ruokasooda on loistava ainesosa laastin puhdistuksessa.Tämä ihmeaine toimii luonnollisena hankausaineena, mikä tarkoittaa, että se pystyy käsittelemään itsepäisiä tahroja vahingoittamatta itse laastia.Lisäbonuksena se auttaa valkaisemaan laastia puhdistettaessa, asiantuntijat selittävät Daily Express -sivuston haastattelussa.

Miten puhdistat laastin ruokasoodan avulla?

Ruokasooda on ihanteellinen laastin puhdistamiseen.Sekoita se vain veteen paksuksi tahnaksi ja sinulla on valmis puhdistusaine.

Levitä sitä nyt vain laastiin ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan.Hankaa ne sitten varovasti esimerkiksi hammasharjalla, ja olet valmis.Laastisi kiiltää kuin uusi.

Hankkiudu eroon kylpyhuoneen homeesta

Ruokasooda on patentoitu paitsi roiskeiden puhdistamiseen myös niiden kirkastamiseen.Tunnet tuntuvan eron jo muutaman käyttökerran jälkeen.Lisäksi ruokasooda voi vähentää bakteerien ja homeen kasvua.

Bakteerien leviämisen estämiseksi, mutta myös homeen kasvun vähentämiseksi merkittävästi, suosittelemme rajoittamaan kosteuden määrää kylpyhuoneessa.Pyyhi suihkun jälkeen suihkukaappi vatupassilla ja pyyhi seinät kuiviksi laastin puhdistuksen jälkeen.

  • Home voi lisääntyä, joskus jopa 24 tunnissa.Tämä tarkoittaa, että lattialle sirotelluista märistä pyyhkeistä voi tulla nopeasti homeen kasvualusta.Asiantuntijat neuvovat, että kylpyhuoneen homeen estämiseksi ripusta märät pyyhkeet aina käytön jälkeen.
Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten