KotiReseptitTässä on syy, miksi ruoka räjähtää mikroaaltouunissa - lopullinen vastaus on annettu

Tässä on syy, miksi ruoka räjähtää mikroaaltouunissa – lopullinen vastaus on annettu

Ei ole mikään salaisuus, että joskus ruoka voi räjähtää mikroaaltouunissa.Ja se tapahtuu vain tiettyjen ruokien ja tuotteiden kanssa? Verkko on selvittänyt tämän mielenkiintoisen tieteellisen mysteerin.

Aluksi on muistettava, miten mikroaaltouuni toimii.Se käyttää erityistä säteilyä, joka on täysin turvallista ihmisille.

Toisin kuin perinteinen uuni, joka ohjaa lämmön ruoan sisälle, mikroaallot lämmittävät koko ruoan tasaisesti, ja lämpö säilyy ruoan keskellä paljon pidempään.

Jos ruoka sisältää paljon vettä, kuten perunoita tai kananmunia, mikroaallot voivat aiheuttaa ruoan ylikuumenemisen ja muuttaa veden höyryksi.Ongelmana on, että höyryllä ei ole paikkaa, josta se voisi poistua, ja sisäinen paine alkaa kasvaa nopeasti.Seurauksena on räjähdys.

Tällaisten vaaratilanteiden välttämiseksi on suositeltavaa tehdä tuotteeseen muutama reikä ennen sen lämmittämistä mikroaaltouunissa.Näin höyry pääsee poistumaan turvallisesti ja vältytään ikäviltä seurauksilta, kirjoittaa Adme.

Aiemmin tuli tunnetuksi kaikkien pitkäikäisten salaisuus.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten