KotiPuhdistusvinkitRasva keittiökalusteista peseytyy nopeasti pois: muista nämä 5 tapaa puhdistaa pinnat

Rasva keittiökalusteista peseytyy nopeasti pois: muista nämä 5 tapaa puhdistaa pinnat

Keittiön pitäminen puhtaana ja siistinä on jokaisen kotiäidin tärkeä tehtävä.Ruuanlaitosta peräisin oleva rasva ja lika voivat nopeasti pilata keittiökalusteiden ulkonäön ja aiheuttaa epämiellyttävän hajun.

Keittiöpintojen oikea-aikainen ja tehokas puhdistus ei ainoastaan säilytä niiden houkuttelevaa ulkonäköä, vaan varmistaa myös hygienian ja terveellisen ilmapiirin talossa.Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia menetelmiä rasvan poistamiseksi keittiökalusteista käyttäen saatavilla olevia työkaluja ja materiaaleja, joita varmasti löytyy jokaisesta kodista.Noudattamalla näitä suosituksia selviät helposti tästä tehtävästä ja pidät keittiösi täydellisen puhtaana.

Ennen kuin käytät puhdistusainetta, testaa sen vaikutus pienellä, huomaamattomalla alueella huonekalussa, jotta vältyt vaurioilta.Keittiökalusteiden puhdistukseen suositellaan käytettäväksi pehmeitä sieniä, mikrokuituliinoja ja harjaksia, joissa on pehmeät harjakset.Kovat hankausaineet voivat jättää naarmuja ja mikrosäröjä, joihin lika kerääntyy.

Etyylialkoholia, pöytäetikkaa, ruokasoodaa, sitruunahapon ja astianpesuaineen seosta, peili- ja lasinpuhdistusaineita sekä erityisiä rasvanpoistoaineita voidaan käyttää rasvakertymien poistamiseen.

Ensinnäkin etyylialkoholi (70 %) tai mikä tahansa kirkas neste, jossa on korkea alkoholipitoisuus, kuten vodka tai käsidesinfiointiaine, liuottaa tehokkaasti rasvaa.Kostuta sieni tai rätti alkoholilla, pyyhi likaantuneet alueet ja huuhtele jäämät pois puhtaalla, kostealla liinalla.

Toiseksi , pöytäetikka (9 %) laimennettuna vedellä suhteessa 1:1 selviää myös vanhoista rasvatahroista.Levitä koostumusta likaan, hankaa huolellisesti, pese sitten etikkajäämä pois kostealla liinalla ja pyyhi huonekalut kuivaksi.

Kolmanneksi , lämpimään veteen liuotettu ruokasooda (4 ruokalusikallista 1 litraan vettä) sopii laattojen, tekokiven ja muovin puhdistukseen.Levitä koostumusta rasvaisiin saostumiin, odota 2-3 minuuttia, puhdista lika, huuhtele jäämät pois ja pyyhi kuivaksi.

Neljänneksi sitruunahapon (1 rkl), astianpesuaineen (pari tippaa) ja lämpimän veden (1 litra) seos on yleispätevä lääke rasvan poistamiseen kaikilta pinnoilta.Suihkuta koostumusta lian päälle, anna vaikuttaa 20-30 minuuttia, puhdista liinalla tai sienellä ja pyyhi sitten kostealla ja kuivalla liinalla.

Viides , alkoholia sisältävät peili- ja lasinpuhdistusaineet ovat tehokkaita tuoreisiin rasvatahroihin.Suihkuta tuotetta tahroille ja pyyhi pinta mikrokuituliinalla tai paperipyyhkeellä.

Lopuksi erikoistuneet rasvanpoistokeinot, kuten suihkeet, geelit ja voiteet, ovat helpoin ja tehokkain tapa poistaa rasvakertymät.On tärkeää lukea ohjeet huolellisesti ja valita keittiön etupintojen puhdistukseen yleistuotteita, joissa ei ole hankaavia hiukkasia ja aggressiivisia ainesosia.

On huomattava, että keittiökalusteiden säännöllinen ja oikea-aikainen puhdistaminen rasvakertymistä on avain sen pitkäikäisyyteen ja houkuttelevaan ulkonäköön.Käyttämällä tässä artikkelissa kuvattuja sopivia keinoja ja menetelmiä pidät keittiösi täydellisen puhtaana ilman turhaa vaivaa.Muista käyttää varotoimenpiteitä, kuten käsineitä ja hengityssuojaimia, kun käsittelet aggressiivisia tuotteita, ja testaa tuotteita huomaamattomilla alueilla ennen kuin käytät niitä koko pinnalla.Noudattamalla näitä vinkkejä voit torjua tehokkaasti rasvatahrat ja nauttia puhtaasta ja viihtyisästä keittiöstä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten