KotiReseptitOstatko leipäviipaleita foliossa? Se ei ole hyvä idea.Saatat katua sitä nopeasti

Ostatko leipäviipaleita foliossa? Se ei ole hyvä idea.Saatat katua sitä nopeasti

6. 7. 2024 (Kuva: tiktok.com/@sammar___).

Tuoksuva leipä, jossa on rapea kuori, maistuu herkulliselta.Kaikilla ei kuitenkaan ole aikaa lentää aamulla leipomoon, joten monet turvautuvat folioon käärittyihin leipäviipaleisiin, joita saa useimmista kaupoista ja marketeista.On kuitenkin käynyt ilmi, että tämä ei ole paras valinta.

Viipaloitu leipä on hyvä vaihtoehto.Viipaloimisen jälkeen meidän ei tarvitse siivota muruja ja voimme valita haluamamme määrän viipaleita heti. Meiltä menee paljon vähemmän aikaa valmistaa voileipä tällaisesta leivästä, mutta saatamme tehdä itsellemme karhunpalveluksen säästämällä niin paljon.

Kannattaako ostaa foliossa olevia leipäviipaleita? Vain yhdellä ehdolla: se pysyy tuoreena pidempään

Muovipakkaus on ilmatiivis, joten se ei anna riittävästi ilmaa ja johtaa kosteuden kerääntymiseen Tästä syystä folioon pakattu leipä menettää pian makunsa ja muuttuu sitkeäksi, jopa kumimaiseksi.Lisäksi tällaisessa ympäristössä muodostuu nopeammin hometta, ja tällaisen leivän syöminen ei varmasti ole hyväksi terveydelle.

Jotkin hometyypit tuottavat mikrotoksiineja, jotka aiheuttavat ruoansulatuksen ja suoliston mikroflooran häiriöitä. Sienten sisältämä aflatoksiini edistää myös maksasyöpää.Jos leipä homehtuu, älä syö sitä tai anna sitä eläimille.

VINKKI! Jotta leipä ei homehtuisi niin nopeasti, poista se muovikääreestä, kun saat sen kaupasta, ja säilytä sitä kuivassa paikassa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten