KotiReseptitOngelmia voi sattua: miksi vauvanruokaa ei pidä koskaan ostaa 1+1-kampanjalla

Ongelmia voi sattua: miksi vauvanruokaa ei pidä koskaan ostaa 1+1-kampanjalla

Svetlana Vasilieva, kuluttajansuojajärjestö ’Possuja vastaan’ -järjestön johtaja, selitti, miksi on vaarallista ostaa vauvanruokaa 1+1-kampanjassa.

Asiantuntijan mukaan ei ole mikään salaisuus, että kaupat haluavat tehdä rahaa lapsilla.Ja tietenkin osakkeet ovat olennainen osa ’voitontavoittelua’.Ja tässä piilee kauhea vaara.

’Yksi tai kerralla kaikki tavarat voivat olla melkein vanhentuneita tai jo vanhentuneita.Mikä on äärimmäisen vaarallista pienille lapsille.Samaan aikaan myyjät kiinnittävät tavarat teipillä ja piilottavat vanhenemispäivän huolellisesti.Tämän seurauksena päivämäärää on melko vaikea nähdä’, Vasilyeva kommentoi.

Asiantuntija kehotti olemaan säästämättä vauvanruoissa ja ottamaan vain sellaisia tuotteita, joissa viimeinen käyttöpäivä on selvästi näkyvissä.

Aiemmin MarkaKachestva nimesi parhaan vauvanruoan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten