KotiReseptitNäyttävät vain samalta: kokki selitti, miten venäläiset nyytit eroavat ravioleista

Näyttävät vain samalta: kokki selitti, miten venäläiset nyytit eroavat ravioleista

Nyytit ja ravioli ovat täytettyjä taikinaruokia, jotka ovat yleisiä eri maissa ympäri maailmaa.Ulkonäöstä huolimatta perinteiset venäläiset pelmenit eroavat hyvin paljon italialaisista ravioleista.

Keittiömestari Evgeny Mikhailov sanoi, että ensinnäkin näillä ruokalajeilla on erilainen rooli ruokalistalla.Italiassa raviolia pidetään eräänlaisena pastana ja se voidaan tarjoilla ensimmäisenä ruokalajina, ne tarjoillaan ennen pääruokaa.

Toiseksi, niillä on erilaiset taikinat.Kun raviolien taikina valmistetaan jauhoista, munankeltuaisista, oliiviöljystä ja suolasta, nyytit valmistetaan taikinasta, joka koostuu jauhoista, vedestä ja suolasta.Raviolien taikina on ohutta ja herkkää, kun taas nyyttien taikina on tiivistä ja tiheää.

Nyytit tarjoillaan yleensä smetanan kanssa.

Kuva: Elina Fairytale/pexels.com.

Kolmanneksi täyte eroaa.Nyytit tehdään melkein aina jauhelihasta, mutta ravioleja voidaan täyttää millä tahansa makeisista yrtteihin, mutta useimmiten pinaatilla ja ricotta-juustolla.

Neljänneksi ravioli tarjoillaan oliiviöljyn ja raastetun kovan parmesaanijuuston kanssa.Naposteltavia taas syödään yleensä smetanan ja voin kanssa sekä etikalla, piparjuurella, majoneesilla ja ketsupilla maustettuna, kertoo Gastronom-portaali.

Muistakaa, aiemmin lääkäri selitti, miksi dieetillä voi syödä nyyttejä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten