KotiMielenkiintoinenMiten välttää talvi? 4 Lifehacks pitää kenkäsi liukastumasta jäällä ja lumella

Miten välttää talvi? 4 Lifehacks pitää kenkäsi liukastumasta jäällä ja lumella

Liukas jää ja jään muodostuminen kaduille ovat talven ikäviä piirteitä. Vahinkojen ohella niistä tulee tärkein syy siihen, että ihmiset tuntevat olonsa epämukavaksi talvella. Mitä voi tehdä, jotta kengät eivät liukastuisi jäällä? Aineistossamme keskustelemme työtekniikoista, joiden avulla voit välttää tämän ongelman.

Jää ja märkä lumi voivat aiheuttaa vammoja erityisesti silloin, kun kengänpohjat ovat alttiita liukastumaan. Mutta onneksi kenkien liukastumisongelma talvella voidaan ratkaista erityisten kenkätemppujen avulla. Lisäksi nämä menetelmät eivät maksa paljon, kertoo unian.ua.

1. Superliima

Levitä superliimaa kengän kuivaan pohjaan, erityisesti kantapäihin ja varpaisiin. Ripottele hiekkaa tietyille alueille ja odota, että liima kuivuu. Uusien kenkien ansiosta voit mennä ulos ilman huolta jäähän putoamisesta.

2. Hiekkapaperi

Laita kengänpohjaan hiekkapaperia tai huopaa. Näin vältät jäälle putoamisen. Voit myös käyttää näistä materiaaleista tehtyjä erikoistarroja.

3. Nailonista valmistetut sukkahousut

Myös tämä on kiehtova lähestymistapa, mutta todella tehokas! Sytytä pala nailonia pohjaan kääntämällä kengät ylösalaisin. Odota, että nylon kuivuu tarjotaksesi jääsuojan.

4. Jäähileet

Erityisiä jäätyynyjä löytyy marketeista tai kenkäkaupoista. Ne ovat talvisia ja ne on helppo laittaa ja ottaa pois.

Vaikka valitsemasi menetelmä riippuu mieltymyksistäsi ja olosuhteistasi, mikä tahansa näistä menetelmistä voi parantaa kenkiesi liukastumattomuutta talvella. Tutustu myös pakkaseen kalastuksen yhteydessä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten