KotiPuhdistusvinkitMiten puhdistaa uima-altaan vesi kotikonsteilla.Se on helpompaa kuin luuletkaan

Miten puhdistaa uima-altaan vesi kotikonsteilla.Se on helpompaa kuin luuletkaan

02. 07. 2024 (Kuva: Yksityinen arkisto).

Ajatus rentouttavasta uima-altaassa pulahtamisesta muuttuu vähemmän houkuttelevaksi, kun ajattelee kaikkia allasveden sisältämiä kemikaaleja.Onneksi on olemassa luonnollisia vaihtoehtoja kemikaaleille, joita yleensä käytetään pitämään allasvesi puhtaana ja hygieenisenä.

Oletko koskaan miettinyt, tarvitseeko uima-altaan puhdistamiseen käyttää kemikaaleja? Vaikka jotkut ovat korvaamattomia, muut tuotteet, joita voit löytää paikallisesta ruokakaupastasi, voivat tehdä yhtä hyvää työtä kuin erityisesti uima-altaiden puhdistukseen myytävät tuotteet, ja voit säästää paljon rahaa.

Ruokasooda – se tekee ihmeitä muuhunkin kuin vain keittiön ja kodin puhdistamiseen

Yksinkertaisen tahnan valmistaminen vedestä ja ruokasoodasta luo hankaamattoman puhdistusaineen, joka tekee ihmeitä uima-altaan laatoille ja laastille. Sitä voidaan käyttää jopa betoni- tai kivialtaisiin.

Tämä on luultavasti helpoin ja halvin tapa puhdistaa allas luonnollisesti.Ruokasooda lisää myös altaasi emäksisyyttä ja on paljon halvempaa kuin useimmat emäksisyyden lisääjät.

Valkaisuaine – loistava ase levää vastaan

Tavallinen kotitalousvalkaisuaine, joka tunnetaan myös nimellä natriumhypokloriitti (joka sisältää 5,25 % natriumhypokloriittia, joka on valkaisuaineen aktiivinen ainesosa), voi poistaa tahroja rupiista, joita ruokasooda ei pystynyt poistamaan..

Bonusvinkki: Valkaisuainetta voidaan käyttää myös allasveden shokkimiseen.Loppujen lopuksi uima-altaan shokkiminen on käytännössä sen superkloorointia, mikä tarkoittaa klooripitoisuuden nostamista niin korkeaksi, että se tappaa vedessä mahdollisesti piilevät bakteerit ja levät.

Oliiviöljy – tahrojen ja saostumien imeyttäjä

Okei, selvyyden vuoksi, emme halua öljyä allasveteen. Allaskansi on kuitenkin eri juttu. Sieltä saattaa löytyä puunmahla- tai tahmea tahra, kuka tietää, mitä lapset ovat saattaneet läikyttää sinne.Mene ruokakomeroon ja hae oliiviöljyä.I de puhtaasti luonnollinen uima-altaan puhdistusaine, jota voidaan käyttää tahmeiden saostumien hajottamiseen ja joka on helppo puhdistaa sienellä, miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä.Sitä voidaan käyttää myös altaan suojiin ja muovisiin allasleluihin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten