KotiReseptitMitä ruokaa kannattaa ottaa mukaan matkalle: oikeat välipalat - jotta matkustamisesta tulee...

Mitä ruokaa kannattaa ottaa mukaan matkalle: oikeat välipalat – jotta matkustamisesta tulee nautinto

Kun lähdet pitkälle matkalle, varsinkin jos mukanasi on lapsia, sinun on suunniteltava etukäteen, mitä syöt.Aina ei ole mahdollista käydä matkalla kahvilassa tai ruokalassa, joten on turvallisempaa varastoida välipaloja.

Kaikki tuotteet eivät sovellu tähän: on valittava sellaisia, jotka eivät likaa käsiä, eivät pilaannu eivätkä ärsytä pistävällä hajulla.Kovat hedelmät ja vihannekset – omenat, päärynät, makeat paprikat, kuoritut porkkanat – ovat ihanteellisia.

Voit ottaa matkalle mukaan mitä tahansa pähkinöitä, mutta mandariineista on parempi kieltäytyä.

Kuva: Ravish Maqsood/pexels.com.

Tietenkin voit myös tuoda banaaneja, mandariineja, appelsiineja, mutta niiden kanssa on vaikeampaa – sinun on mentävä jonnekin jakamaan kuori, ja vaatteisiin niistä voi jäädä tahroja.

Varastoi pähkinöitä – ne ovat ravitsevia ja maukkaita, pitkään säästävät nälän tunteelta.Viljapatukat ja pakatut pullat kelpaavat, samoin kuivatut hedelmät.Älä unohda lopuksi varastoida puhdasta, maustamatonta vettä: se on paljon parempi vaihtoehto kuin sokeriset mehut ja hiilihappopitoiset juomat, jotka saavat sinut janoisemmaksi.

Talvella autolla matkustavien kuljettajien kannattaa muuten ottaa mukaansa raakaa perunaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten