KotiReseptitMiksi kokeneet emännät värjäävät pääsiäismunia ennen keittämistä: nerokas temppu

Miksi kokeneet emännät värjäävät pääsiäismunia ennen keittämistä: nerokas temppu

Tänä vuonna venäläiset juhlivat pääsiäistä lähes viikkoa aikaisemmin – 16. huhtikuuta.Se tarkoittaa, että on jo aika suunnitella ruokalista tärkeää päivämäärää varten.Yksi tämän päivän tärkeimmistä herkuista on perinteisesti pääsiäismunat, jotka kokeneet emännät kehottavat koristelemaan yllättävällä tavalla – ennen keittämistä.

Nykyaikaisten elintarvikeväriaineiden ansiosta ei tarvitse pelätä munien kuvion turvallisuuden puolesta edes sen jälkeen, kun ne on altistettu kiehuvalle vedelle.Näin ollen voit valmistaa pääsiäisen alkupalan jo ennen keittämistä.Näin neuvovat Wirecutter-portaalin asiantuntijat.

Tämä menetelmä on hyvin perusteltu.Tosiasia on, että keittämisen jälkeen munat voivat peittyä halkeamiin, mikä vaikeuttaa niiden värjäytymistä.Toinen ei-toivottu ilmiö on se, että tuote voi puhjeta.Tässä tapauksessa kuoressa oleva maalikerros suojaa kuorta kiehuvan veden kielteisiltä vaikutuksilta.

Munien värjäämistä ennen keittämistä puoltaa myös se, että keittämisen jälkeen tuote olisi syötävä mahdollisimman pian.Raakoja ja esivärjättyjä munia voidaan puolestaan säilyttää jääkaapissa pitkään.Voit keittää ne suoraan juhlapäivänä, mikä on paljon kätevämpää.

Aikaisemmat kokit nimesivät onnistuneimman taikinan kulichin pääsiäiseksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten