KotiReseptitMaku Neuvostoliitosta: parasta mustaa teetä - kaupoissa 100 ruplaa

Maku Neuvostoliitosta: parasta mustaa teetä – kaupoissa 100 ruplaa

Musta tee on monien venäläisten ihailema, joten on tärkeää tietää, mitä ottaa hyllystä.Expert’s Choice -hanke nimesi parhaat merkit, joita on nyt saatavilla kaupoissa lähellä kotia.

Greenfield Golden Ceylon on koostumukseltaan luonnollinen – tuottaja ei lisää mitään lisäaineita.Pakkaus sisältää vain suuria kuivattuja lehtiä, jotka on kasvatettu Sri Lankan plantaaseilla.Ne leviävät helposti kiehuvaan veteen, antavat kirkkaan maun ilman katkeruutta.Alennuksella teetä löytyy 200 ruplaa.

Azercay Buket on analogi Azerbaidžanin Buketille, jota rakastettiin hauduttaa jo Neuvostoliitossa.Juomassa on runsas maku eikä se anna epämiellyttävää jälkimakua.Valmistaja tarjoaa kilon pakkauksen, joka riittää useiksi kuukausiksi.On myös 100 gramman pakkaus, tällainen kampanjan variantti voidaan ottaa 100 ruplaan.

Dilmah Ceylon Orange Pekoe on miellyttävän makuinen ceylonilainen tee.Juoma on hapokas ja virkistävä.Tuoksu on kevyt, mutta melko syvä.Lehdet ovat suuria, eikä niissä ole lisäaineita tai aromiaineita.

Aiemmin asiantuntijat nimesivät kolme parasta vihreää teepussia.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten