KotiReseptitLuonnollinen hiusväri, joka ei vahingoita hiuksia.Unohda harmaat juuret

Luonnollinen hiusväri, joka ei vahingoita hiuksia.Unohda harmaat juuret

5. 7. 2024 (Kuva: Shutterstock/Pixel-Shot).

Harmaat juuret hänen hiuksissaan aiheuttavat monille naisille unettomia öitä.Niiden peittäminen jatkuvasti värillä vahingoittaa hiuksia ja altistaa ne koville kemikaaleille.Luonnollinen tapa peittää harmaita hiuksia on huuhdella hiukset saksanpähkinähuuhtelulla.Se on erinomainen vaihtoehto naisille, joilla on tumma hiusväri.Miten ympäristöystävällinen huuhtelu valmistetaan ja miten sitä käytetään, jotta se olisi tehokas? Selitämme.

Pähkinähuuhtelu on erinomainen vaihtoehto kemiallisille hiusväreille. Koska se sisältää juglonia, jolla on värjääviä ominaisuuksia, se tummentaa harmaita juuria.Se ei ainoastaan ärsytä päänahkaa harmaita tummennettaessa, vaan se itse asiassa hyödyttää päänahkaa. Muinaisina aikoina saksanpähkinöiden sisältämää juglonia käytettiin kansanlääkinnässä haavojen parantamiseen. Tanniinit ovat myös tärkeitä tätä huuhtelua käytettäessä, sillä niiden antibakteeriset ja supistavat ominaisuudet vahvistavat päänahkaa ja hiuksia.

Resepti saksanpähkinähuuhteluun harmaille hiuksille

Tarvitset vain kaksi ainesosaa pähkinähuuhtelun tekemiseen harmaille hiuksille.Ne ovat 10 saksanpähkinän kuoret ja litra vettä. Keittämisen valmistaminen on triviaalia ja vie tunnin, mutta se ei ole aikaa vievää toimintaa.

Tässä on tarkka resepti saksanpähkinän hiusten huuhteluun askel askeleelta:.

  1. Murskaa saksanpähkinän kuoret pieniksi paloiksi.
  2. Laita ne kattilaan ja peitä litra vedellä.
  3. Kiehauta vesi ja keitä sitten miedolla lämmöllä tunnin ajan.
  4. Ota neste pois jäähtymään ja siivilöi se siivilän läpi.

Tämä keittomäärä riittää yhteen hiusten harmaiden juurien hoitoon. Kiehauttamalla kuorista saostuu jugloni ja tanniinit, joilla on värjääviä ominaisuuksia.

Kuinka käyttää saksanpähkinähuuhtelua hiuksiin? Varo tätä

Saksanpähkinähuuhtelu sopii erinomaisesti värivaurioituneille ja huokoisille hiuksille.Se ei ainoastaan heikennä niitä, vaan itse asiassa vahvistaa niiden kuntoa ja parantaa niiden ulkonäköä. Parhaan tuloksen saat käyttämällä saksanpähkinähuuhtelua kahdesta kolmeen kertaa viikossa.Käytä ensin shampoota ja huuhtele hiukset.Levitä sitten huuhteluainetta hiuksiisi ja kääri pää pyyhkeeseen puoleksi tunniksi.Käytä vanhaa pyyhettä tai pyyhettä, jota käytät normaalisti värjäykseen, sillä pyyhkeen materiaali muuttuu ruskeaksi.Huuhtele pääsi huolellisesti puolen tunnin kuluttua. Jos haluat poistaa vain harmaat juuret, levitä tuotetta pumpulipuikolla.

Mitä varoa, kun käytät pähkinähuuhtelua? Allergioiden varalta. Jos haluat selvittää, oletko allerginen, testaa tuotetta ensin pienelle ihoalueelle näkymättömään kohtaan. Jos ilmenee ihottumaa, turvotusta tai punoitusta, luovu tästä menetelmästä. Kun käytät saksanpähkinähuuhtelua, sinun on myös oltava tietoinen siitä, että se värjää hiusten lisäksi myös lavuaarin, kylpyammeen, kulhon tai laatoituksen.Nämä ovat kuitenkin tahroja, jotka on helppo poistaa.
.

Pähkinähuuhtelun käytön vaikutukset hiuksiin

Saksanpähkinän hiushuuhtelu on peliä ajan kanssa, sen vaikutukset näkyvät vasta muutaman viikon käytön jälkeen.On muistettava, että jokaisella hiuksella on hieman erilainen rakenne, ja tämä voi aiheuttaa eroja siinä ajassa, joka kuluu pähkinähuuhtelun käytön ensimmäisten vaikutusten ilmenemiseen.Huuhtelu tasoittaa hiusten väriä ja tummentaa niitä näkyvästi poistamalla harmaat säikeet. Tanniini- ja vitamiinipitoisuuden ansiosta hiukset vahvistuvat ja niiden ulkonäkö paranee..

Pähkinähuuhtelu sopii erityisesti hiuksille, jotka ovat alttiita rasvoittumiselle. Se johtaa kuitenkin hieman kuiviin hiuksiin, joten jos et halua, että näin käy, käytä runsaasti hiustenhoitoainetta shampoopesun ja huuhtelun välillä. Pähkinähiushuuhtelu toimii hiuksissa hieman shampoon tavoin, joten on tärkeää käyttää sitä säännöllisesti.

Pähkinäpähkinän hiusväri

Jos huuhtelu ei tuota tyydyttävää tulosta, voit valmistaa luonnollisen saksanpähkinän hiusvärin.Sen vaikutus kestää pidempään ja sen sisältämä kookosöljy vähentää hiuksia kuivattavaa vaikutusta.

Luonnollisen saksanpähkinähiusvärin resepti on hyvin yksinkertainen: .

  1. Murskaa 20 saksanpähkinän kuoret.
  2. Kaada niiden päälle kaksi litraa vettä.
  3. Kiehauta kokonaisuus ja keitä keskilämmöllä noin tunnin ajan.
  4. Siivilöi sitten liemi ja lisää kaksi ruokalusikallista kookosöljyä.
  5. Levitä sitä päähän ja anna vaikuttaa puolitoista tunnista kahteen tuntiin, huuhtele sitten lämpimällä vedellä.

Käytä kolmen viikon välein ilman huolta siitä, että pähkinäväri vahingoittaa hiuksiasi.Se on hyvä tapa välttää kemikaaleja ja käyttää keittiöjätettä „zero waste“ -hengessä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten