KotiReseptitLevitä heinäkuussa ja korjaa kurkkukiloja.Niistä tulee suuria ja terveitä

Levitä heinäkuussa ja korjaa kurkkukiloja.Niistä tulee suuria ja terveitä

Heinäkuu on aikaa, jolloin puutarhamme vihertävät yhä enemmän ja etsimme ensimmäisiä satoja.Valitettavasti emme ole vielä ansainneet joitakin niistä.

Tästä syystä tarjoamme teille luonnollista kurkkulannoitetta, joka saa teidät satamaan kiloittain kurkkuja.Lisäksi niistä tulee suuria ja terveitä.Muista kokeilla sitä tänä viikonloppuna.

Kurkkujen lannoitus kotona

Kurkkujen lannoittaminen kotona on yksi helpoimmista ja tehokkaimmista tavoista nauttia kauniista ja hyvästä sadosta.

Käytä vain yhtä edellä mainituista lannoitteista heinäkuussa, etkä edes tiedä omasta sadostasi.On syytä mainita, että nämä ratkaisut ovat täysin orgaanisia ja luonnollisia.Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että ne vaikuttavat kurkkusi makuun millään tavalla.

Aloitetaan yksinkertaisimmasta menetelmästä, nimittäin munankuorista.Kaada vesi puhdistettujen, murskattujen ja kuivattujen kuorien päälle.Kahden viikon kuluttua olet tehnyt kurkkulannoitevalmisteen, jossa on runsaasti kalsiumia.

Tämä yrtti on hyvän sadon tae

Jos sinulla on pelto-ohdaketta käsilläsi, muista pilkkoa se ja peittää se 10 litralla vettä.Vain 5 päivän käymisen jälkeen laimenna se yksinkertaisesti 1:5 vedellä ja käytä sitä ruiskutuksena tai nestemäisenä lannoitteena kurkkuille.

Tämä on yksi parhaista menetelmistä kurkkujen lannoittamiseen.Tämä tuote ei ainoastaan nopeuta ja tehosta kurkkujen kukintaa ja hedelmöittymistä, vaan myös suojaa niitä taudeilta ja tuholaisilta.Tämä kaikki johtuu hevosenkorennon sisältämästä suuresta piiannoksesta.

Vältä näitä virheitä lannoittaessasi kurkkuja

Muista vain, että kasvien vuoksi et saa lannoittaa liikaa.Kurkkujen lannoittamisen tavoitteena on antaa niille niiden tarvitsemat ravinteet ja vahvistaa kasveja ennen kuin ne alkavat kantaa hedelmää.

Älä missään nimessä käytä typpilannoitteita tällä hetkellä, sillä ne vain nopeuttavat vihreän aineksen kasvua, mikä rajoittaa hedelmien kehittymistä.Keskity sen sijaan pii- ja kaliumin syöttämiseen kurkkuihin.

Muista myös, että kurkkujen alla olevaa maata ei saa happamoittaa liikaa, sillä hapan maa takaa huonon sadon.Vältä myös lannoittamasta kurkkuja ennen rankkasateita, sillä vesi voi huuhtoa pois kaiken käytetyn tuotteen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten