KotiPuhdistusvinkitLaita vettä uuniin tämän kanssa ja 30 minuutin kuluttua kaikki lika häviää...

Laita vettä uuniin tämän kanssa ja 30 minuutin kuluttua kaikki lika häviää itsestään

Uunin siivoaminen on mun mörkö keittiössä.En tykkää tehdä sitä, lähinnä siksi, että palaneen rasvan pois jynssääminen on aikaa vievää.Olen pitkään etsinyt keinoa tehdä tästä tehtävästä itselleni helpompi, ja nyt olen löytänyt sen.

Se saa uunin puhdistamaan itsensä melkein ennen kuin ehdin siivota koko asunnon.Jos minun laillani et pidä uunin jynssäämisestä, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla menetelmääni.

Miten puhdistaa uuni ilman hankausta?

Olen pitkään miettinyt, miten saisin uunin puhdistamisen helpommaksi.Olen kokeillut erilaisia kaupasta ostettuja puhdistusaineita, mutta puoliksi vitsillä ja puoliksi tosissani myönnän, että mitä kalliimpi puhdistusaine oli, sitä toivottomammalta se tuntui.

Ehkä se johtuu ennakkoluulostani, mutta en vain löytänyt itselleni sopivaa tuotetta.

Äitiemme ja isoäitiemme käyttämät kotikonstit, ennen kuin erikoiskemikaaleista tuli niin suosittuja, tulivat avukseni.En yksinkertaisesti voinut uskoa silmiäni siitä, mitä uunilleni oli tapahtunut.

Etikka ja sitruuna ovat keittiön voimanpesiä

Kuinka monta kertaa olemmekaan kirjoittaneet etikan ja sitruunan vaikutuksista keittiössä.Olen yllättynyt, etten ole koskaan ajatellut käyttää niitä uunin puhdistamiseen.Onhan se valon alla pimeintä, eikö olekin?

Tämän tekeminen vaatii vain sen, että uuniin laitetaan uuninkestävä astia, jossa on vettä, pieni määrä etikkaa ja yhden sitruunan mehu.Laita uuni 120 asteeseen ja voit siivota koko asunnon rauhassa.

Puolen tunnin kuluttua avaa uuni, odota, että uuni jäähtyy hieman ja. avaa silmät auki yllättyneenä siitä, että rasva lähtee kirjaimellisesti itsestään.

Nauti vaivattomasti puhtaasta uunista

No onhan tässä yksi juju.Meidän on käytettävä veteen kasteltua liinaa jäljellä olevan lian poistamiseksi, mutta voit olla varma, että voit tehdä sen 5 minuutissa ilman hankausta – yksinkertaista, eikö?

Hyvät lukijat, tiesittekö tämän patentin? Jos et, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla sitä.Se auttoi minua lopettamaan uunin puhdistamisen lykkäämisen ja tekemään lopun keittiön mörköstäni.Sinä voit tehdä saman.Onnea matkaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten