KotiReseptitKuten ravintolassa: kalakastikkeen resepti, jota jokainen emäntä arvostaa

Kuten ravintolassa: kalakastikkeen resepti, jota jokainen emäntä arvostaa

Ranskalainen keittiö on suosittu perusteellisesta lähestymistavastaan ruoanlaittoon, joten kokit tarjoilevat pääruokiin aina hienostunutta kastiketta.Sopiva kastike voi korostaa kalan makua, ’piilottaa’ epämiellyttävän hajun, lisätä siihen mureutta ja mehukkuutta.Portaali ’Belnovosti’ jakoi reseptin sitruunakastikkeelle.Tällaista lisäystä kalaan pidetään klassikkona, koska sitrushedelmät yhdistyvät täydellisesti tähän tuotteeseen.

Valmistukseen tarvitset seuraavat tuotteet:

  • kananmuna – 1 kpl.
  • sinappi – 1 tl.
  • voita – 60 grammaa.
  • sitruuna – 1 pala.
  • vettä – 2 rkl.lusikat.
  • suolaa ja pippuria – maun mukaan.

Kuinka valmistaa:.

Jotta voit valmistaa herkullisen kastikkeen, sinun on yhdistettävä kananmuna pieneen lusikalliseen sinappia ja pari lusikallista vettä astiaan.

Kun massasta tulee homogeeninen, se on kaadettava kattilaan.Lisää voita, suolaa, pippuria ja lähetä se liedelle.Kun kastike kuumenee hieman, kaada vähitellen joukkoon sitruunamehu.Mehun määrä vaihtelee 2-4 ruokalusikallista.Kaikki riippuu makumieltymyksistäsi.

Kun voi on sulanut ja seos näyttää homogeeniselta, voit sammuttaa lieden.

Tarjoilun yhteydessä kastike kaadetaan kalan päälle.Oikea kastike on se kuori, joka kyllästää ruokalajin ja tekee siitä mestariteoksen.

Aiemmin kerrottiin, miten valmistetaan täydellinen kotitekoinen majoneesi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten