KotiReseptitKun aamiaiselle ei ole aikaa: resepti huippumikroaaltouunin munakkaaseen 2 minuutissa

Kun aamiaiselle ei ole aikaa: resepti huippumikroaaltouunin munakkaaseen 2 minuutissa

Munakas on luultavasti paras aamiainen ikinä.Runsas, terveellinen.Mutta sen valmistamiseen tarvitaan aikaa, ja joskus se riittää vain kahvin siemaukseen.On olemassa yksinkertainen munakasresepti, jonka valmistamiseen menee vain kaksi minuuttia.Tarvitset vain mikroaaltouunin ja suuren mukin.

Ainekset:.

– Kananmuna – 2 kappaletta;
– Feta-juusto -50 grammaa;
– vihreää sipulia – 50 grammaa;
– pinaatinlehtiä – 50 grammaa;
– paprika – 50 grammaa;
– Suolaa ja pippuria – maun mukaan.

Valmistustapa:.

Lisää hieman kasviöljyä leveään, tilavaan mukiin.Riko kaksi munaa kuppiin ja vatkaa ne haarukalla tasaiseksi.Lisää kulhoon hienonnetut paprikat, juusto, hienonnettu vihersipuli ja pinaatti.

Jos haluat munakkaasta runsaamman, voit lisätä kinkkua.Sekoita kaikki ainekset varovasti mukissa ja kypsennä mikroaaltouunissa 1,5 minuuttia suurella teholla.Munakkaan tulee seistä kannen alla puolitoista minuuttia, jonka jälkeen voit syödä aamiaista, kirjoittaa Marie Claire.

Aiemmin kerrottiin, mikä aamiainen on miljoona kertaa siistimpi kuin munakokkelia.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten