KotiKeittiöniksitKuinka valkaista tylli nopeasti kotona: muista nämä 2 helppoa vaihetta

Kuinka valkaista tylli nopeasti kotona: muista nämä 2 helppoa vaihetta

Tekstiilien puhtauden ja siistin ulkonäön säilyttäminen on kiireellinen tehtävä jokaiselle kodinomistajalle.Yksi sisustuksen yleisimmistä elementeistä on tylli, joka voi ajan myötä menettää alkuperäisen värinsä ja saada ei-toivottuja sävyjä.

On kuitenkin olemassa tehokkaita tapoja palauttaa tylli alkuperäiseen valkoisuuteensa ja raikkauteensa.Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia tylityyppejä, kellastumisen syitä ja kerromme yksityiskohtaisesti valkaisumenetelmistä sekä pesukoneessa että käsin.

On huomattava, että on olemassa erityyppisiä tylliä, jotka eroavat toisistaan käytettyjen materiaalien ja lisäaineiden suhteen.Yleisimpiä ovat kaproni, verkko, kompressio, voile ja organza.Lisäksi tylli voi olla yksipuolista, mattapintaista tai kankaan molemmilla puolilla kuvioitua.Yleisesti ottaen voidaan erottaa neljä päätyyppiä tylliä: organza, verkko, kaasu ja huntu.

On tärkeää ymmärtää syyt, joiden vuoksi tylli menettää alkuperäisen valkoisuutensa ja saa ei-toivottuja sävyjä.Tärkeimmät tekijät, jotka edistävät tätä prosessia, ovat suora auringonvalo, altistuminen lämmittimille, sisä- ja ulkopölyn kertyminen sekä kaupunkisumu ja noki.

Jotta tylli voidaan valkaista pesukoneessa, on noudatettava tiettyä menettelyä.

Vaihe 1 : On suositeltavaa pestä tylli etukäteen käsin ja huuhdella se huolellisesti.

Vaihe 2 : Lastaa sitten erityiseen pussiin laitettu tylli pesukoneen rumpuun.Tämän jälkeen voit lisätä valkaisuainetta ja käynnistää ’herkkä tila’ -ohjelman ja valita lisähuuhtelutoiminnon.On tärkeää muistaa olla käyttämättä linkoustoimintoa tai asettaa vähimmäiskierrosluku, esim. 400 kierrosta minuutissa.

Tyllien valkaisu ei ole erityisen vaikeaa, ja se voidaan suorittaa onnistuneesti sekä pesukoneessa että käsin.Tärkeintä – noudattaa huolellisesti suosituksia ja ottaa huomioon käytetyn materiaalin ominaisuudet.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten