KotiKotitalouden niksitKolikko pakastimessa pelastaa kotitaloudet lomalta paluun jälkeen

Kolikko pakastimessa pelastaa kotitaloudet lomalta paluun jälkeen

 Kesä on se aika vuodesta, jolloin monet meistä lähtevät lomalle muutamaksi päiväksi Kotoa poissa ollessa kodinkoneet jäävät kuitenkin ilman valvontaa, mikä voi johtaa odottamattomiin vikoihin..

Pakastimen pakastusprosessin keskeyttäminen voi olla erityisen vaarallista, mikä voi johtaa varastoitujen elintarvikkeiden pilaantumiseen.

Miten voimme siis tarkistaa, että pakastin on toiminut kunnolla poissa ollessamme? Vastaus on yksinkertainen – käyttämällä kolikkoa.

Sulatetun ja uudelleen pakastetun ruoan, erityisesti lihan, syöminen voi aiheuttaa ruokamyrkytyksen.

Pitkäaikainen laitehäiriö tai sähkökatkos voi tehdä pakastimeen varastoidusta ruoasta syömäkelvotonta.

Onneksi on olemassa yksinkertainen temppu, jonka avulla voimme välttää ikävät yllätykset lomalta palatessamme ja varmistaa, että pakastimeen varastoidut elintarvikkeet ovat turvallisia syödä.

Menetelmässä kolikko asetetaan kulhossa olevan, aiemmin jäädytetyn veden pinnalle.Aseta astia pakastimeen päivää tai kahta ennen lähtöä.

Jos kolikko makaa paikallaan palatessasi, se tarkoittaa, että pakastin toimi oikein eikä ruoka sulanut.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten