KotiPuhdistusvinkitKoit ovat muisto: kokeile näitä edullisia tuholaiskarkotteita

Koit ovat muisto: kokeile näitä edullisia tuholaiskarkotteita

Moth – on hyönteinen, joka voi olla todellinen katastrofi mille tahansa kotitaloudelle.Sen toukat syövät luonnonkankaita, kuten villaa, silkkiä, kashmiria ja höyheniä, jättäen jälkeensä vain reikiä ja tuhoa.

Siksi on erittäin tärkeää tietää, miten tätä tuholaista voidaan torjua tehokkaasti turvallisin ja edullisin menetelmin.Tässä tekstissä annetaan ammattimaisia suosituksia siitä, miten päästä eroon koista kotona, sekä vinkkejä siitä, miten estää niiden esiintyminen tulevaisuudessa.

Ensinnäkin parhaita luonnollisia keinoja koitten karkottamiseen voimakkaalla tuoksullaan ovat kasvit ja mausteet, kuten laventeli, rosmariini, laakerinlehti, timjami ja neilikka.Kynsiä pidetään erityisen tehokkaina sen eugenolipitoisuuden – luonnollisen hyönteismyrkyn vuoksi.On suositeltavaa uusia nämä aromiaineet säännöllisesti, jotta ne eivät menetä tehoaan.Vaikutuksen tehostamiseksi voidaan lisätä appelsiininkuorta.

Toiseksi , herkät materiaalit on säilytettävä erillään tiiviisti suljetuissa pusseissa tai säiliöissä ja ravistettava säännöllisesti mahdollisten munien ja toukkien poistamiseksi.

Kolmanneksi , kaikki saastuneet esineet olisi pestävä välittömästi korkeassa, vähintään 60 asteen lämpötilassa tai pakastettava useita tunteja toukkien ja munien tappamiseksi.

Koiperhosten torjunta vaatii jatkuvaa huomiota ja oikea-aikaista toimintaa.Käytä turvallisia luonnonlääkkeitä, noudata vaatteiden säilytystä koskevia sääntöjä ja tarkista vaatekaapit säännöllisesti merkkien löytämiseksi koista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten