KotiReseptitKattila, vesi ja 1 lisäaine: vanhoista kuihtuneista vihanneksista tulee tuoreita

Kattila, vesi ja 1 lisäaine: vanhoista kuihtuneista vihanneksista tulee tuoreita

Kotiäidille on kerrottu salaisuus, miten pehmenneistä vihanneksista saa taas rapeat.Näin voi tehdä esimerkiksi porkkanoille, retiiseille tai sellerille.

Se käännetään raakojen perunoiden avulla.Se pitää kuutioida ja laittaa sitten kattilaan kuihtuneiden vihannesten kanssa.Kaikki on kaadettava jäävedellä ja jätettävä sitten puoleksi tunniksi.

Jos haluat ’elvyttää’ porkkanoita, on parasta kiinnittää ne astiaan pystyasentoon.

Kun aika on kulunut, sinun on valutettava vesi astiasta, otettava vihannekset pois, kuivattava ne, ja sitten voit turvallisesti leikata ne salaatiksi.

Porkkanoita ja kurkkuja ei pidä lähettää jatkovarastointiin.

Kuva: Creativ Studio Heinemann/imageBROKER.com/Global Look Press.

On syytä pitää mielessä, että tällaisen toimenpiteen jälkeen vihanneksia ei saa lähettää edelleen varastoitavaksi.Jos näin tehdään, ruoka pilaantuu varmasti nopeasti.

Kun on tarpeen ’kuntouttaa’ tuoreita kurkkuja, niitä on liotettava kylmässä vedessä lisäämällä viinietikkaa.Tällaisen liuoksen tekeminen, on tärkeää noudattaa oikeita mittasuhteita.Yhteen litraan vettä otetaan kolme ruokalusikallista kulinaarista lisäainetta.Tällaisen menettelyn jälkeen vanhoja vihanneksia ei voi erottaa niistä, jotka on juuri tuotu kaupasta.

Aiemmin kerrottiin, miten venäläiset munat eroavat turkkilaisista munista, jotka ilmestyvät kauppoihin hyvin pian.Kyse ei ole vain hinnasta, vaan myös tuotteen laadusta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten