KotiReseptitKatso näitä merkintöjä purkista: 3 parasta aitoa punaista kaviaaria on nimetty

Katso näitä merkintöjä purkista: 3 parasta aitoa punaista kaviaaria on nimetty

Ennen uudenvuodenaattoa kaikkien niitten peruselintarvikkeiden hinnat nousevat pilviin, jotka sitten laitetaan juhlapöytään.Ja tämä koskee tietysti ennen kaikkea kaviaaria.

Monet ihmiset eivät edes tajua, kuinka paljon luonnonmukainen hyvä punainen kaviaari todellisuudessa maksaa, he ’lankeavat’ houkuttelevaan hintaan ja joutuvat sitten syömään halpoja jäljitelmiä.Asiantuntijat ovat nimenneet kolme parasta merkkiä punaista kaviaaria, joka on ehdottomasti luonnollista ja samalla erittäin maukasta.

Kunniakkaan ykkössijan saa kuuluisan kala- ja äyriäistuottajan ’Santa Bremoren’ kaviaarimerkki ’Russian Sea’.Siinä on vähän jussia, riittävästi suolaa, kaikki munat ovat ehjiä.Koostumuksessa on kaksi säilöntäainetta, mutta riittävä määrä kulutukseen.Yleisesti ottaen kaviaaria pidetään turvallisena ja se täyttää kaikki maku- ja laatuvaatimukset.

Nimetään kolme parasta punaisen kaviaarin merkkiä.

Kuva: Pogiba Alexandra/globallookpress.com.

Toisella sijalla on MetroChefin lohikaviaari.Sitä voi ostaa paitsi merkkihypermarketeista myös markkinapaikoilta.Kaviaari on läpinäkyvässä lasissa, mikä on erittäin kätevää: tuotetta voi tutkia jo ennen ostoa.Kaviaarille on ominaista riittävä suolaisuus, lievä katkeruus ja se, että siinä ei ole jussia.Itse munat ovat puhtaita, sileitä ja joustavia, mikä kertoo tuotteen korkeasta laadusta.

Kolmannella sijalla on VkusVill-kauppaketjulle tuotettu kaviaari.Se on myös korkealaatuista: munat ovat puhtaita, enimmäkseen kokonaisia, ilman kalvoja ja muita ei-toivottuja epäpuhtauksia.Asiakkaat panevat merkille tasapainoisen, kohtalaisen suolaisen maun ja miellyttävän jälkimaun.

Aiemmin Roskatševon asiantuntijat nimesivät parhaan ’Doktor’-makkaran.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten