KotiReseptitKastele tomaatin taimet tällä.Saat maukkaimman sadon

Kastele tomaatin taimet tällä.Saat maukkaimman sadon

Mikään ei voita suoraan omasta puutarhasta kasvatettujen tomaattien makua.Se on kesän maku ja todellinen vitamiinipommi.Mutta nauttiaksesi runsaasta sadosta sinun on huolehdittava kasveista ja annettava niille niiden tarvitsemia ravinteita niiden kehityksen jokaisessa vaiheessa.

Hyvin ravitut tomaatin taimet takaavat hyvät hedelmät ja runsaan sadon koko kauden ajan.Tässä on yksinkertainen resepti kotitekoiseen tomaatin taimilannoitteeseen, joka valmistetaan.jätteestä.

Tomaatit kasvavat terveiksi ja suuriksi lannoituksen ansiosta

Tomaatit ovat slovakkien suosikkivihanneksia.Vaikka kasvitieteellisesti ne ovat itse asiassa hedelmiä, ja maailman terveellisimpiä hedelmiä.Runsaan ravintoarvonsa lisäksi niiden kulinaariset ominaisuudet – tomaatit maistuvat hyvältä raakana, kastikkeissa ja keitoissa.

Jotta voit nauttia hyvistä tomaateista suoraan puutarhasta, on tärkeää varmistaa oikeat kasvuolosuhteet ja antaa kasveille tarvittavat ravinteet.

Säännöllisen lannoituksen ansiosta tomaattipensaat kasvavat terveiksi ja vahvoiksi, kukkivat runsaasti ja kantavat enemmän hedelmiä.Lannoitukseen kannattaa käyttää myös muita terveellisiä vihanneksia, kuten perunoita.

Perunankuoret lannoitteena kasveille

Meidän ei tarvitse käyttää omaisuuksia kemiallisiin ravinteisiin tomaateille.Yksinkertaiset, itse kasvatetut ainekset riittävät, jopa. jätteet.Voimme tehdä orgaanista lannoitetta perunankuorista.Perunat, joita pidetään virheellisesti epäterveellisinä ja rasvaisina, sisältävät monia vitamiineja ja arvokkaita aineita, jotka varastoituvat pääasiassa kuoriin.

Perunan kuori on mikroravinteiden rikkaus.Se sisältää runsaasti C- ja B-vitamiinia ja on myös kaliumin, fosforin, kalsiumin, magnesiumin ja raudan lähde.Tämä on kaikki, mitä tomaatin taimet tarvitsevat kasvaakseen, kukkiakseen ja tuottaakseen hedelmiä.

Jo viikon kuluttua voit nähdä tämän kotitekoisen lannoitteen käytön ensimmäiset vaikutukset.Taimet paksuuntuvat nopeasti, niistä tulee vahvoja, terveitä ja tukevia.

Perunankuorilannoitteen resepti

Orgaanisen lannoitteen resepti on hyvin yksinkertainen.Kuori muutama huolellisesti pesty peruna, laita ne kattilaan ja peitä 2 litralla vettä.Kiehauta ja keitä 20 minuuttia.Valuta ja anna jäähtyä.

Kaada perunankuorien keittämisestä saatu neste pistokkaiden päälle kaatamalla vesi suoraan multaan lähellä juurta.Älä kastele lehtiä tai varsia! Toista tämä käsittely 10 – 14 päivän välein.Käytä tätä lannoitetta tomaattien lisäksi myös kurkuille, paprikoille ja muiden vihannesten ja hedelmien taimille.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten