KotiPuhdistusvinkitKärpäset lakkaavat lentämästä taloosi.Kokeile tätä menetelmää

Kärpäset lakkaavat lentämästä taloosi.Kokeile tätä menetelmää

30. 6. 2024 (Kuva: shutterstock/Koldunov).

Kesäkuukausilla on paitsi etuja, myös haittoja.Yksi niistä on kärpäset, jotka lentävät nyt suurina määrinä taloihin avoimista ikkunoista tai ovista.Ne eivät pure, mutta ne aiheuttavat epämiellyttäviä ääniä ja kantavat vaarallisia bakteereja, joten on oman etusi mukaista yrittää karkottaa ne ennen kuin ne asettuvat pysyvästi asumaan kiinteistöihisi.

Kärpäset kuuluvat ärsyttävimpiin hyönteisiin, joita saatat kohdata kotonasi kesällä Toisin kuin hyttyset, ne eivät pure ihmisiä.Ne pitävät kuitenkin epämiellyttävää ääntä, lisääntyvät nopeasti ja voivat olla vaarallisia.

Ne kantavat vaarallisten tautien taudinaiheuttajia epäsuorina vektoreina.Joten jotta ne eivät kävisi, vie roskat säännöllisesti ulos äläkä jätä mätäneviä vihanneksia tai hedelmiä roskien päälle.

Pidä myös silmällä viemäreiden kuntoa, optimaalista kosteutta (ei liian korkea) ja yritä pitää kotisi puhtaana. Kokeile myös tehokkaita kärpäskarkotteita karkottaaksesi ne lopullisesti pois.

Miten ehkäistä kärpäsiä talossasi? Kokeile alumiinifolio-temppua

Alumiinifoliotemppu on yksi vähän tunnettu mutta erittäin tehokas tapa saada kärpäset pois talostasi. Päästäksesi eroon tuholaisista tarvitset myös tavallisen läpinäkyvän pussin, tai useita, jos ongelma on vakava.

Revi pala foliota, revi se pienemmiksi paloiksi ja pudota se pussiin. Täytä sitten sama pussi vedellä.Sido se siististi kiinni, jotta mitään ei roisku ulos.Kun olet tehnyt tämän, laita pakkaus pakastimeen.
Ota pussit muutaman tunnin kuluttua pakastimesta ja ripusta ne ikkunoiden ympärille kärpästen lannistamiseksi. Tämä temppu toimii samalla tavalla kuin CD-levyn ripustaminen hedelmätarhan puihin lintujen karkottamiseksi. Tuholaiset sokeutuvat valosta eivätkä halua kurkistaa kotiisi.

Tehokas menetelmä kärpästen karkottamiseen kotona.Tee itsestäsi suosittu kärpäsiä karkottavien tuoksujen avulla

Jos pidät kärpäsiä karkottavista tuoksuista, tuholaiset eivät mielellään lennä kotiisi.Ripottele vaniljatuoksuja kaikkialle taloon, aseta avoin säiliö vaniljauuteöljyä ikkunalaudalle ja polta iltaisin tuoksukynttilöitä, joissa on tämän mausteen tuoksu. Investoi myös diffuusoreihin, jotta voit hajottaa sitä ilmaan.

Kärpäsiä karkottavia tuoksuja ovat esimerkiksi laventeli, piparminttu, neilikka, kookos tai eukalyptus.Ripottele näiden seosta ikkunaluukkuihin säännöllisesti, eikä hyönteisistä tule enää koskaan ongelmaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten