KotiReseptitItalialainen huippuherkku: aurinkokuivattuja tomaatteja keittiössäsi vain tunnissa

Italialainen huippuherkku: aurinkokuivattuja tomaatteja keittiössäsi vain tunnissa

Aurinkokuivatut tomaatit ovat todellinen herkku.Niiden avulla voit tehdä tavallisesta voileivästä kokonaisen ravintolaruoan.Jotta et maksaisi paljon rahaa purkista kaupassa, voit valmistaa tämän ylellisyyden omassa keittiössäsi.

Ensinnäkin sinun on valittava oikeat tomaatit.Tiheät, lihaisat ja pienikokoiset lajikkeet sopivat kuivaukseen.Ennen kuivausta ne on pestävä perusteellisesti ja leikattava puoliksi.

Tomaattien maun korostamiseksi on käytettävä kuivattua basilikaa, rosmariinia, kuivattua valkosipulia ja aromaattista Svan-suolaa.

Sekä sähkökuivausrumpu että tavallinen uuni soveltuvat kuivaamiseen.Optimaalinen lämpötila on 50 astetta.Jos päätät kuivata uunissa, sinun on laitettava lusikka oven alle, jotta kosteus pääsee poistumaan uunista.

Tarkista kypsennyksen lopussa tomaattien kunto: hedelmän keskellä ei saa olla kosteutta.Jos on, tomaatteja kannattaa kuivata vielä jonkin aikaa.Samalla herkun pitäisi pysyä kimmoisana ja joustavana.

Tomaattien kaatamiseen on sekoitettava neljä osaa kasviöljyä ja osa oliiviöljyä.Öljy kuumennetaan 100 asteeseen, minkä jälkeen tomaatit levitetään purkkeihin ja kaadetaan tällä öljyllä.

Tämä kauneus säilyy viikon ajan.Kun aika on kulunut, voit avata purkin, kirjoittaa portaali ’Their Hands’.

Aiemmin paljastettiin huipputomaattikeiton resepti.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten