KotiReseptitEi uunia, ei jauhoja - pizza pöytään 10 minuutissa

Ei uunia, ei jauhoja – pizza pöytään 10 minuutissa

Piparkakut on upean tunnelmallinen leivonnainen, joka on täynnä uudenvuoden henkeä.Emännät rakastavat tehdä sellaisen 1. tammikuuta aamuksi.Teen kanssa ne ovat aivan loistavia.On olemassa yksi resepti, jolla piparkakkujen piparkakusta tulee aina upea.

Mitä aineksia tarvitaan: 430 grammaa jauhoja, 120 ml hunajaa, yksi raaka kananmuna, puoli kupillista vettä, 150 grammaa voita, kolme neljäsosaa kupillista ruskeaa sokeria, pari teelusikallista kanelia ja kuivattua inkivääriä, neljännes teelusikallinen suolaa, paketti taikina-ainetta.

Valmistusmenetelmä on yksinkertaisin, ja se koostuu kolmesta vaiheesta:

Kermavoi vaivataan sokerin kanssa.Lisää sitten hunaja, muna, kaada vesi.Tuloksena oleva seos on lyötävä hyvin vispilällä.

Leivonta onnistuu hyvin helposti.

Kuva: Uliana Kopanytsia /unsplash.com.

Seuraavaksi jauhot sekoitetaan suolan, inkiväärin ja kanelin kanssa, lisätään taikina.Sitten lisätään valmis hunajamassa.Vaivaa taikina ja lähetä se jääkaappiin pariksi tunniksi.

Kun aika on kulunut, ota massa pois ja laita se pöydälle.Odota 10 minuuttia ja aloita vasta sitten taikinan kauliminen.Tee juhlallisia piparkakkuaihioita, joissa on erityisiä uudenvuoden hahmoja, ja lähetä ne uuniin 10 minuutiksi (pidä 180 asteessa).

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten