KotiPuhdistusvinkitAstianpesusienesi on kuin uusi: kokeile tätä yksinkertaista suolaliuosta

Astianpesusienesi on kuin uusi: kokeile tätä yksinkertaista suolaliuosta

Jokaisessa kodissa keittiösienet ovat välttämättömiä astioiden pesussa ja keittiön puhtaana pitämisessä.Ajan myötä ne kuitenkin likaantuvat ja imevät itseensä ruokajäämiä, rasvaa ja jopa taikinaa.

Monet kotiäidit heittävät ne pois ajatellen, että sieni ei ole enää käyttökelpoinen.On kuitenkin olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa pidentää sen käyttöikää ja säästää rahaa uusien sienien ostamisessa.

Menetelmä 1

VAIHE 1 : Puhdistaaksesi keittiösienen liasta, tarvitset syvän astian, johon kaadetaan 2 kupillista kuumaa vettä ja lisätään 2 ruokalusikallista suolaa.Sitten sinun tulee kastaa sieni liuokseen ja jättää se yön yli.

VAIHE 2 : huuhtele sieni aamulla huolellisesti juoksevan puhtaan veden alla, ja se on jälleen käyttövalmis.Tämä yksinkertainen menetelmä poistaa tehokkaasti sieneen kertyneen lian, rasvan ja ruoan jäämät.

Menetelmä 2

Niille, jotka haluavat käyttää valkaisutuotteita, on olemassa vaihtoehtoinen menetelmä.

VAIHE 1 : Liuota 4 litraan kuumaa vettä 1 kupillinen valkaisuainetta, kuten valkaisuainetta, ja jätä sieni tähän liuokseen 10-15 minuutiksi.

VAIHE 2 : Kun sieni on liotettu valkaisuaineliuoksessa, se on ’pestävä’ huolellisesti puhtaassa vedessä, kunnes se on täysin puhdas ja raikas.

Käyttämällä näitä menetelmiä säännöllisesti voit pidentää keittiösieniesi käyttöikää huomattavasti, säästää rahaa ja vähentää ympäristöön joutuvan jätteen määrää.Kun tiedät, miten sieni puhdistetaan ja rasvanpoistetaan, voit käyttää samaa sieniä pidempään, mutta se on myös hyödyllinen taito, joka on kätevä kotitaloudessa.

Nyt tiedät, että keittiösienien – peseminen ja desinfiointi on helppo ja tehokas tapa pidentää niiden käyttöikää ja säästää rahaa.Kokeile näitä menetelmiä ja huomaa, kuinka jopa kuluneesta sienestä voi tulla puhdas ja käyttövalmis uudelleen!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten