KotiPääruoatÄlä heitä pahvilaatikoita pois: muista nämä 7 tapaa käyttää niitä kotona ja...

Älä heitä pahvilaatikoita pois: muista nämä 7 tapaa käyttää niitä kotona ja maaseudulla.

Muuton tai paketin vastaanottamisen jälkeen pahvilaatikot päätyvät yleensä roskiin. Tälle yksinkertaiselle ja edulliselle materiaalille voidaan kuitenkin antaa toinen elämä pienellä mielikuvituksella.

Pahvi on vahvaa ja helppokäyttöistä, ja se sopii erinomaisesti hyödyllisten esineiden ja omaperäisten käsitöiden valmistamiseen. Älä kiirehdi heittämään laatikoita pois – anna niille mahdollisuus muuntua.

 

7 Lifehackia pahvilaatikoiden tehokkaaseen käyttöön:

Ensinnäkin voit tehdä laatikosta ja monivärisestä teipistä tyylikkään kansion lehtien ja sanomalehtien säilyttämiseen.

 

Toiseksi aaltopahvista saa erinomaisia polttopuita takkaan tai grilliin. Kostuta laatikot vain vedellä, rullaa ne tiukasti kokoon ja kuivaa ne auringossa.

 

Kolmanneksi, peitä puutarhan tai vihannespuutarhan sängyt pahvilevyillä ennen istutusta – näin rikkaruohot eivät pääse itämään.

 

Neljänneksi, tiheästä pahvista voit tehdä hauskan käsityön – kitaran, sitten peittämällä sen jousijousilla.

 

Viidenneksi juuttinarulla päällystettyä laatikkoa voidaan käyttää tyylikkäänä säiliönä kylpytarvikkeille.

Kuudenneksi voit koristella laatikot tapetilla, kankaalla tai maalilla, ja sinulla on kirkkaanvärinen koristeellinen säilytyspaikka tavaroille.

 

Seitsemänneksi, pahvilaatikoista vanhemmat voivat rakentaa kokonaisen leikkikentän lapsille tai lemmikkieläimille – telttoja, linnoja, avaruusaluksia ja muita outoja rakenteita.

 

Älä kiirehdi heittämään pahvilaatikoita pois pakettien vastaanottamisen tai muuton jälkeen. Tästä yksinkertaisesta materiaalista, johon sovelletaan asianmukaista luovaa lähestymistapaa, voi tulla perusta kirkkaiden ja toimivien käsitöiden, kotitaloustavaroiden tai jopa lelujen luomiselle. Ota nämä ideat käyttöön ja anna laatikoille toinen elämä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten