KotiMielenkiintoinenÄlä heitä muovimukeja pois: kirjoita ylös nämä 8 omaperäistä tapaa käyttää niitä

Älä heitä muovimukeja pois: kirjoita ylös nämä 8 omaperäistä tapaa käyttää niitä

2000-luvulla planeettaamme saastuttavan muovijätteen ongelma on hyvin akuutti.Joka vuosi valtavat määrät muovia päätyy kaatopaikoille tai valtameriin aiheuttaen korjaamatonta vahinkoa luonnolle.

Tästä huolimatta voit aina löytää tapoja käyttää uudelleen muovitavaroita, jotka normaalisti heitetään pois yhden käyttökerran jälkeen.Jopa niinkin vähäpätöiseltä vaikuttava asia kuin muovimuki voi löytää uuden elämän ja tulla osaksi alkuperäistä sisustusta tai hyödylliseksi lisävarusteeksi.

Ensinnäkin kupit voidaan muuttaa värikkäiksi lyhdyiksi asettamalla niiden sisälle pieniä LED-valoja.

Toiseksi , kupit sopivat erinomaisesti miniatyyripuutarhojen tai terraarioiden luomiseen.Täytä ne mullalla ja istuta pieniä kasveja tai mehikasveja.

Kolmanneksi muovimukeista saa loistavia järjestelijöitä toimistotarvikkeille tai työpöydän sotkuille.Väritä ne vain ja merkitse, mitä missäkin kupissa säilytetään.

Neljänneksi , kupeista voi tehdä hauskoja nukkeja tai nukkeja.Piirrä niihin kasvot, kiinnitä langasta tai kankaasta tehdyt hiukset – ja tee nukketeatteria.

Viidenneksi , muovimukeista saa omaperäisiä pidikkeitä kynille tai lyijykynille työpöydällä.

Kupit voivat olla osa koristeellista kranssia.Sinun tarvitsee vain pujottaa ne narulle tai langalle ja ripustaa ne huoneeseen.

Seitsemäs , koristele kupit maaleilla tai tarroilla ja käytä niitä pienten matkamuistojen tai rihkamakorujen säilyttämiseen.

Kahdeksas , täytä kupit mullalla ja käytä niitä miniruukkuina yrttien tai pienten kukkien kasvattamiseen.

Kuten näet, muovimukit voivat olla loistava materiaali luovuuteen ja ainutlaatuisten asioiden luomiseen omin käsin.Pienellä mielikuvituksella voit edistää ympäristön suojelemista muovisaasteelta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten