KotiReseptitYksi maalaismainen temppu taikinan kanssa: pannukakkujen tulee olla pulleita ja mureita -...

Yksi maalaismainen temppu taikinan kanssa: pannukakkujen tulee olla pulleita ja mureita – ei enää ’kumisia’

Monet venäläiset perheet valmistavat pannukakkuja aamiaiseksi tai välipalaksi päivän aikana.Mutta aina tällaiset leivonnaiset eivät ole maukkaita.Usein pannukakut asettuvat tai niistä tulee kumimaisia.

Valmista ne vain 15 minuutissa käyttämällä erityistä maalaisreseptiä, jossa käytetään maitoa, ja pannukakut ovat kuohkeita ja mureita.

Tarvitset 200 millilitraa maitoa, yhden raa’an kananmunan, kaksi ruokalusikallista sokeria, saman verran kasviöljyä, viisi ruokalusikallista jauhoja, yhden paketin taikina-ainetta ja ripaus suolaa.

Vatkaa maito sokerin, suolan, leivinjauheen, voin ja kananmunan kanssa.Lisää jauhot vähitellen seokseen ja vaivaa taikina.

Ota taikina reunasta, äläkä pudota lusikkaa syvälle.

Kuva: mdjaff/freepik.com.

Salaisuus on, ettei lusikkaa laiteta taikinaan, vaan kauhotaan sitä paistamista varten.Ota astian reunasta, tällöin massaa ei sekoiteta joka kerta.

Paista friteerattuja pannukakkuja öljyssä kaksi minuuttia kummaltakin puolelta, kirjoittaa Hiipinän portaali.

Aiemmin kerrottiin, miten valmistetaan herkkiä pannukakkuja, jotka kirjaimellisesti sulavat kielelle.Vain kaksi yksinkertaista temppua auttaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten